Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Valtiovarainministeriö kannattaa kapitalismia

Suomen valtiovarainministeriö on ryhtynyt yllättäen kannattamaan kapitalismia. Ministeriön näkemys johtunee osaamattomuudesta.

USA:sta poiketen Suomi ei siirrykään sosialismiin. Valtio ei aio ottaa pankkeja haltuunsa eikä se hallituksen valmistelemassa pankkitukipaketissa tahdo tuen vastineeksi pankkien osakkeita.

Suomen valitsema tie johtunee valtiovarainministeriön osaamattomuudesta. Valtiovarainministeriön ylijohtaja Peter Nyberg toteaa, että valtiovarainministeriö ei osaa hallita yrityksiä. Nyberg ei usko valtiovarainministeriön pystyvän käyttämään valtaansa pankeissa paremmin kuin niiden nykyinen johto.

Valtiovarainministeriö ei myöskään halua rajoittaa tukea saavien pankkien osingonmaksua.

Aiemmin eräät suomalaiset puolueet, mm. Kokoomus, ovat selkeästi ilmoittaneet kannattavansa sosialismia. Myös keskustalainen ministeri Mauri Pekkarinen on sosialismin kannalla.

Lue myös:
Pankit kannattavat sosialismia
George Bush kannattaa sosialismia
Kokoomus kannattaa sosialismia
Mauri Pekkarinen kannattaa sosialismiaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.