Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Mauri Pekkarinen kannattaa sosialismia

Mauri Pekkarinen haluaa uuden valtionyhtiönKauppa- ja teollisuusministeri Mauri Pekkarinen (kesk) on ryhtynyt kannattamaan sosialismia. Tämä kävi ilmi Pekkarisen avattua suunsa keskustan puoluevaltuuskunnan kokouksessa Porissa viime lauantaina.

Mauri Pekkarinen toteaa havainneensa, että sähköyhtiöt korottavat sähkönmyyntihintojaan. Hänen lääkkeensä korotuksiin on sosialismi.
Pekkarisen mukaan sähkömarkkinoille voitaisiin perustaa uusi valtionyhtiö.

Imatran Voima eli nykyinen Fortum oli vielä muutamia vuosia sitten täysin valtion määräysvallassa. Kun hallitus 1990-luvun puolivälissä ryhtyi tutustumaan kapitalismiin, se alensi valtion omistusosuuden yhtiöstä vähitellen 51,05 prosenttiin.

Mauri Pekkarinen toteaa, että valtio ei voi avatuilla markkinoilla määrätä pörssinoteerattua yritystä toimimaan toisin kuin muut.

Lisätietoa sähköyhtiö Fortumista: Fortumin suurimmat osakkeenomistajatTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.