Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Kokoomus kannattaa sosialismia

Kokoomus yhä enemmän vasemmallaKokoomus on ryhtynyt kannattamaan sosialismia. Tämä kävi ilmi puolueen julkistaessa vaaliteemansa viime perjantaina.

Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen (kok) toteaa puolueensa tavoittelevan ihmisyyden ja ihmisen kunnioittamista. Kokoomus huomioi myös ekologisuuden ja kunnioittaa luonnon ainutkertaisuutta.

Kokoomus käyttää valitsemastaan sosialismin suuntauksesta nimitystä ”vastuullinen markkinatalous”. Puolue haluaa lisätä työllisyyttä ja sen mukaan työelämästä pitää tehdä inhimillisempi. Esimerkiksi lasten vanhemmille täytyy suoda aikaa olla isiä ja äitejä.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.