Press "Enter" to skip to content

Vierasmaa

George Bush kannattaa sosialismia

USA:n väistyvä presidentti George Bush on ryhtynyt kannattamaan sosialismia. Valkoisen talon mukaan hän tukee Yhdysvaltain keskuspankin päätöstä sosialisoida maan suurin vakuutusyhtiö AIG.

Bushin mukaan sosialismin avulla voidaan vakauttaa Yhdysvaltain rahoitusmarkkinat. AIG päätettiin kansallistaa viime yönä Suomen aikaa. Yhdysvaltain keskuspankki myönsi talousvaikeuksiin ajautuneelle vakuutusyhtiölle 60 miljardin euron lainan. Sen ehtona oli, että hallitus saa 80 prosentin osuuden yhtiöstä.

Yhdysvaltain eteneminen kohti sosialismia värjäsi eilen taivaankin punaiseksiUSA on kuluva syksynä edennyt aimo harppauksin kohti sosialismia. Karl Marxin oppien mukaisesti valtio on ottanut vahvan aseman taloudessa. Valtion hallintaan on siirretty vakuusyhtiö AIG:n lisäksi jo asuntoluotottajapankit Fannie Mae ja Freddie Mac.

Suomalaiset eivät milloinkaan ole päässeet elämään yhtä sosialistisessa valtiossa kuin yhdysvaltalaiset nyt. Esimerkiksi 1990-luvun alun lama-aikana valtio ei ottanut hallintaansa ainoatakaan suomalaista pankkia.

Lue myös:
Kokoomus kannattaa sosialismia
Mauri Pekkarinen kannattaa sosialismiaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.