Press "Enter" to skip to content

Kotimaa , Vierasmaa

Miesjoukko loukkaantui vakavasti Sini Saarelan ympäristöaktivismista

Lähes 27 suomalaismiestä on pahoittanut rajusti mielensä, koska nuori nainen yritti kiinnittää heidän huomiotaan ympäristöongelmiin.

Varhain aamuyöllä tietokoneensa äärestä tavoittamamme mies on kirjoittanut jo lähes tuhat ankaraa vankeusrangaistusta ylistävää kommenttia.
Varhain aamuyöllä tietokoneensa äärestä tavoittamamme mies on kirjoittanut jo lähes tuhat ankaraa vankeusrangaistusta ylistävää kommenttia.

Miehillä ei ole välitöntä hengenvaaraa, koska he ovat jo parin vuorokauden ajan saaneet tehohoitoa sosiaalisessa mediassa, keskustelupalstoilla ja kommenttiosastoilla. Miesjoukon mukaan ympäristöaktivistinainen ja Greenpeace toimivat virheellisesti hakiessaan julkisuushakuisesti julkisuutta ympäristöasioille.

“Arktista aluetta uhkaavista ympäristöongelmista puhuminen on vastoin kansainvälisiä sopimuksia, koska siihen on yksinoikeus vain suurilla öljy-yhtiöillä kuten Gazpromilla, Shellillä, Exxonilla, Rosneftilla ja Statoililla”, muistuttaa varhain aamuyöllä Laukaalta tavoittamamme mies, joka on istunut tietokoneensa ääressä yhtäjaksoisesti jo miltei 53 tuntia kirjoittaen Sini Saarelaa käsitteleviä kommentteja 69 keskustelupalstalle hieman yli viidelläsadalla eri nimimerkillä.

“Kunnon tuomio tuolle lapselliselle sinisilmäblondille tästä vihervasemmistohihhuleiden yrityksestä halvaannuttaa meidän taloutemme tulevaisuus!”, mies klikkaa tuoreimman näkemyksensä menemään ja käy naksauttamassa puolensataa tykkäystä sanomalehden kommenttipalstalle ilmestyvälle tekstinpätkälleen.

Keskustelupalstojen miesjoukkojen lisäksi myös muutamat suomalaiset pääkirjoitustoimittajat ovat pidättäytyneet häiriköimästä ympäristöongelmilla kirjoittamalla niistä kuluvalla viikolla yhden pääkirjoituksen.

Aiheesta pääkirjoitustoimituksissa harmaan eri sävyin:
IS 3.10.2013: Sini Saarela tiesi tempauksen riskit
Karjalainen 3.10.2013: Julkisuutta tuli, mutta sen hinta on vielä auki
AL 2.10.2013: Venäjä ottaa luulot pois
HS 1.10.2013: Ympäristöaktivisti antaa kasvot oikeudenkäynnille
Kaleva 28.9.2013: Venäjä ampuu tykillä hyttysiä

Ja harmaasta hieman poikkeavastikin:
IL 3.10.2013: Arktinen herätys haastaa Suomen
Kainuun Sanomat 2.10.2013: Arktista hysteriaaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.