Press "Enter" to skip to content

Ruoka, juoma, meno muu , Uusimmat

Näin rikastut perinteisen ruokakomerosi avulla

Säilykevoi ei härskiinny niin vauhdikkaasti kuin tavanomainen jääkaappikylmyyttä vaativa meijerivoi.

Norjalaisilla nettikauppapaikoilla voin kilohinta liikkuu jo sadassa eurossa.

Jos haluaa tehdä kunnon tilin, rasvaa ei kannata nyt myydä vaan ostaa lisää.

Mutta miten tehdä rasvasta rahaa ilman jääkaappi- ja pakastinhankintoja tai vailla stressiä parasta ennen -päivämääristä? Siten, että varaa runsaasti tilaa muihin keittiönsä kaappeihin ja ostaa ne täyteen säilykevoita.

Suomessa harva tuntee purkkivoin. Maailmalla se on ollut pitkään retkeilijöiden, purjehtijoiden ja seuraavaa ydinsotaa malttamattomina odottavien henkilöiden suosiossa. Säilykevoin tukkumyyjät lupaavat tuotteidensa maistuvan vielä kymmenenkin vuoden jälkeen aivan kelvolliselta.

Koska pohjoismaiset ilmiöt saapuvat Suomeen viiveellä, nyt on oikea aika investoida säilykevoihin. Näkemystämme puolustaa sekin, että Ruotsin voipulaa on ratkottu muiden muassa tuonnilla Suomesta. Tällä hetkellä Norjan voivajetta poistetaan tuonnilla Tanskasta ja Belgiasta.

Näkemyksemme on, että meijerivoi loppuu Euroopasta piakkoin kokonaan. Ennen maailmanlaajuista pulaa salamannopea investoija ehtii hankkia sitä vielä kymmeniätuhansia purkkeja pitkään tai keskipitkään sijoitussalkkuunsa eli perinteiseen ruokakomeroonsa.

Australialainen Ballantyne on maailman suurin säilykevoin valmistaja. Säilykevoita löytää myös yhdysvaltalaisista nettikaupoista. Itse suhtaudumme asiaan niin vakavasti, että laajennamme omaa ruokakomeroamme. Pystytämme takapihallemme Älvsby-talon, jonka täytämme piripintaan asti purkkivoilla.

Emme omista Ballantyne-yhtiön osakkeita emmekä edes tiedä, onko se osakeyhtiö. Pakastimessamme on 18 000 kiloa voita, mutta käytämme sen omiin joululeipomuksiimme. Jos viime kevään, kesän ja syksyn aikana hankkimamme voi on ehtinyt härskiintyä, raaputamme härskin osan sen päältä pois.

Uutissirkuksen aiempia rikastumisvinkkejä:
Löytyykö ruokasijoituksista uusi turvasatama?
Lue Aki ja Turo Hämäläisen koko tuotanto

Rasvavetoisen talouden avaimia muualla:
HS 11.12.2011: Salakuljettaja tullin haaviin voilastissa Norjassa
Kauppapaikka Finn.no: Svenskt smör
Nettikauppa DisasterStuff.com: Red Feather Canned Butter
Ballantyne: Canned butter
Relaa.com: Keskusteluketju “Voin säilyvyys”Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.