Press "Enter" to skip to content

Kehitystoiminta , Uusimmat

Rusketu jopa 50 kertaa aiempaa nopeammin!

Jäikö monta tärkeää asiaa tekemättä, koska jouduit viettämään koko päivän rannalla? Etkö silti ruskettunut kuin hieman? Katso, miten tehostat auringonottoasi.

Kesäpäivä Aurinkolahdessa. Öljy kankaalle, 130 x 90 cm. 1800 euroa. © 2011 Uolevi Ahonen

Tärkeintä on käydä läpi omat aurinkovoiteensa ja kiinnittää huomionsa niiden suojakertoimiin. Kerroin saattaa olla 16, 30 tai jopa 50. Tämä on suurin syy siihen, että ihosi ei yhdessä työpäivässä välttämättä juuri rusketu.

Suojakerroin paljastaa, kuinka monta kertaa kauemmin voit oleskella auringonpaahteessa verrattuna siihen, että et käyttäisi suojavoidetta lainkaan. Jos ihosi palaa ilman voidetta tunnissa, suojakerroin 16 kertoo, että voit periaatteessa ottaa aurinkoa 16 tuntia ennen kuin poltat itsesi.

“Joutuisampi ruskettuminen parantaa lomani laatua”

“Vuosittain toistuva auringonottoni muuttui rutiiniksi, joka esti monien muiden puuhien tekemisen”, osastopäällikkö Heidi Mäkinen kiteyttää Helsingin Aurinkolahden uimarannalla.

“Tänä kesänä jätin suojavoiteen pois. Oleskelen rannalla kello 15.30 – 16.00 ja sitten palaan muiden lomapuuhieni ääreen. Kun ennen käytin suojakerrointa 16, rusketun nyt siis 16 kertaa nopeammin.”

Mäkinen arvioi, että hän on lomansa jälkeen paljon tyytyväisempi kuin viime vuonna. Lomailu on yksinkertaisesti huomattavasti aiempaa laadukkaampaa.

“Kun rusketan itseäni tehokkaammin, saan omaa aikaa työpöytäni siivoamiseen, työsähköpostien tarkistukseen, talvella kerääntyneiden rästitehtävien suorittamiseen ja seuraavan syksyn töiden suunnitteluun.”

“Kaiken tämän ehdin tehdä työpaikallani nyt heinäkuussa, koska siellä ei ole alaisia, johtajia, aviomiestäni tai lapsiani esittämässä päätt(ymätt)ömiä vaatimuksiaan.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.