Press "Enter" to skip to content

Kehitystoiminta , Uusimmat

Vuokralentoemäntä avitti Finnairin nousukiitoon

Ilman vuokralentoemäntä Sirkka-Liisa Rinta-Panttilan ripeitä toimia Finnairin Turun -lento olisi jäänyt tappiolliseksi.

matkustajakone nousee lähes pystysuorassa
Finnairin nousukiito on yksittäisten lentoemäntien ansiota. Kuvamme koneen ohjaimissa vuokralentoemäntä Sirkka-Liisa Rinta-Panttila.

Sirkka Liisa Rinta-Panttila teki heti ilma-aluksen nousun jälkeen sarjan ripeitä toimenpiteitä, joiden ansiosta lento tuotti voittoa jo koneen ylittäessä Lohjaa. Kaikkein ratkaisevinta oli hänen asenteensa matkustajapalvelussa.

“Koska Finnair on pörssiyhtiö, joka pyrkii mahdollisimman hyvään pääoman tuottoon, olin tiimihenkinen, joustava ja oma-aloitteinen”, Rinta-Panttila kiteyttää. “Myin siis matkustajille kolmen tähden jallua konjakin hinnalla.

Helsinki-Turku -lennolla Rinta-Panttila työskenteli koneen lentäjä-lentoemäntä-purserina. Koneen nousukiidon jälkeen hän pani autopilotin päälle ja siirtyi palvelemaan matkustajia.

Turussa hän purki koneen matkatavarat, lastasi ne Tokion-jatkolennolle sekä ruiskutti jäänestoainetta Tokion-koneen siipiin.

Lentoyhtiö on palkinnut Rinta-Panttilan mittavin huomionosoituksin. Yhtiön johto on luvannut, että naiselle järjestynee tässä kuussa myös toinen työkeikka.

Lentoemäntien valtavat palkat ovat aiemmin tänä vuonna olleet tuhota Finnairin talouden. Myös yksi japanilainen matkailija on lakannut katsomasta muumeja lentoemäntien itsekkyyden takia.

Älä kuuntele lisää, koska tämä ohjelma ei enää ole kuunneltavissa:
Kuuntele torstaina 9.12.2010 kantaesitetty Uutissirkuksen suuri Uusi Suomi -lähetys Yle areenasta. Mukana myös toimittajien tärkeimmät kysymykset vihreiden Anni Sinnemäelle, pukeutumisohjeet tuleviin Uuden Suomen itsenäisyyspäivävastaanottoihin sekä taiteenlöytämisvinkit Kuvataideakatemian 162-vuotisjuhliin.

Lue myös:
Lakko jouduttaa Finnairin uudistumista

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.