Press "Enter" to skip to content

Pettymykset

Mies pettyi vakavasti mediaan ja tutkijoihin

Luoteissatakuntalainen somevaikuttaja Ilkka Raitaniitty aikoo lopettaa sekä median että tutkimustulosten seuraamisen, koska tutkijat väittävät muiden miesten penisten olevan pitempiä kuin hänen.

mies seisoo kädet farkkujensa sepaluksen päällä
Kuva: Djarko Djurin / Pixabay

”Äskettäin uutisoidun tiedon mukaan miehen peniksen pituus on kasvanut 29 vuodessa 24 prosenttia”, Raitaniitty sanoo ja vilauttaa kookasta muistikirjaansa.

”Teini-iästä lähtien olen merkinnyt ylös penikseni pituuden joka päivä, ja katsokaa tätä: yhtään se ei ole kasvanut viimeisten 29 vuoden aikana!”

Raitaniityn kirjaamat pituudet vaihtelevat kylmässä järvivedessä uimisen jälkeisestä 29 millimetristä aikuisviihteen parissa vietetyn illan 121 millimetriin.

”Tutkijat väittävät, että keskipituus juhlakunnossa muka on 139,3 millimetriä.”

Raitaniitty on saanut pettymykseensä hoitoa useilla somealustoilla. Hän on päättänyt, ettei enää koskaan seuraa mitään mediaa.

”Paitsi ehkä iltapäivälehtiä heti aamulla kun herään. Ja Hesaria. Ja Yleisradiota ja Maikkaria ja joitakin linkkejä, joita Twitterissä ja Facebookissa jaetaan. Mutta vähemmän kuin ennen. Tai en ainakaan aivan yhtä paljon.”

Kaikki oppositio- ja muutama hallituspuoluekin ovat jo pyytäneet Raitaniittyä eduskuntavaaliehdokkaakseen, mutta hän on kieltäytynyt.

“Eivät ne tarjoa mitään kaltaisilleni miehille. Täytyy varmaan perustaa oma puolue.”

Jutussammme mainitut pituudet on muutettu Raitaniityn toiveesta senteistä millimetreiksi, jotta ne vaikuttaisivat suuremmilta. Lisäksi haastateltavamme korostaa, että 29 millimetrin pituinen otus on esimerkiksi jättiläiskatkarapu.

Aiheesta muissa aviiseissa:
HS 16.2.2023: Miesten penikset ovat pidentyneet selvästi, laaja tutkimuskatsaus kertoo

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.