Press "Enter" to skip to content

Pettymykset

Mies loukkaantui vakavasti kansallisen kivääriyhdistyksen vuosikokouksessa

Alabamalaismies pahoitti mielensä, koska hänen ei sallittu saapua aseistautuneena kokoussaliin, jossa Donald Trump puhui. Tapaus sattui viime yönä Suomen aikaa Houstonissa kivääriyhdistys NRA:n vuosikokouksessa.

määrättömästi aseita
Kuva: Clker-Free-Vector-Images/Pixabay

”Mikä kivääriyhdistys se tämä tällainen on, joka ei anna minun tuoda kivääreitäni kokouksen kaikkiin tilaisuuksiin”, Alabaman Montgomeryssä asuva James Smith, 53, sanoo ja näyttää toimittajallemme puhelimestaan vuosikokouksen ohjelmaa.

”Katsopa johtajafoorumin turvatoimet: USA:n salainen palvelu tarkistaa tulijat metallinpaljastimella eikä mukanaan saa tuoda edes puukkoa, pippurisumutetta, sateenvarjoa tai selfiekeppiä!”

Kuullakseen Donald Trumpin puheen johtajafoorumin lavalla Smith joutui jonottamaan kaksi tuntia George R. Brownin kongressikeskuksen kokoussaliin. Hän saapui kivääriyhdistyksen kokoukseen Montgomerystä omalla autollaan.

”628 mailia eli reilut kymmenen tuntia, mutta kun lentokoneeseenkaan ei saa ottaa aseita, niin pakko oli tulla pakettiautolla, jotta sain kaikki 49 automaattikivääriäni, 12 puoliautomaattikivääriäni ja 68 käsiasettani mukaan,” hän kertoo.

Tapahtuneen johdosta Smith ja kaksi hänen vakavimmin häiriintynyttä ystäväänsä aikovatkin perustaa oman kivääriyhdistyksen, jonka kaikissa tilaisuuksissa vapaat miehet saavat kulkea aseet vyöllä ja käyttää niitä tarvittaessa.

”Haluaisin vielä korostaa, että kouluampumisten kaltaisille jutuille me emme voi tässä maassa mitään niin kauan kuin opettajia ja oppilaita ei aseisteta. Kuten Trump ja Ted Cruz täällä sanoivat: Ainoa tapa pysäyttää pahis aseineen on hyvä kaveri aseineen.”

“Niin ja laita sinne lehteen vielä, että ajatukseni ja rukoukseni ovat kouluampumisten uhrien omaisten luona”, Smith toteaa ja nostaa autostaan molempiin käsiinsä juuri lataamansa automaattikiväärit.

Aiheesta muualla:
NPR 25.5.2022: Guns are banned during Trump’s upcoming speech at the NRA conference
CNN 28.5.2022: Trump, other Republicans reject gun reforms at NRA convention that showcases nation’s split

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.