Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Teemu Pukista Kotkan pormestari

Huuhkajien jalkapallotykki Teemu Pukki on valittu Kotkan pormestariksi. Kaupunginjohtajasta ja muusta johdosta tulee hänen alaisiaan.

Juna on lähdessä Kotkan tiilirakenteiselta rautatieasemalta
Arkistokuvamme Kotkan rautatieasemalta ei liity tapaukseen.

“Elämme ajassa, jossa julkisuusarvo ja se, että asioita voidaan markkinoida henkilöbrändin kautta, on tärkeämpää kuin se, että oikeasti osaisi hoitaa asioita johon yksilö on valittu”, sanoo Kotkan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Ilpo Tönkkö.

Teemu Pukki haluaa jatkaa myös menestynyttä jalkapallo uraansa ja niinpä hänelle on on rakennettu organisaatio, joka käytännössä huolehtii hänen pormestarin tehtävistään.

“Teemu Pukin ei tarvitse kuin allekirjoittaa paperit, jotka hänelle tuodaan. On jopa toivottavaa, ettei hän niitä lue”, Tönkkö jatkaa.

Pormestarille rakennetaan virkatilat historiallisen Kyminlinnan sisään ja samalla Kyminlinnan nimi vaihtuu Pukkilaksi.

Kyminlinnan sisään on tarkoitus rakentaa jalkapallostadion, jotta urheilu ja politiikka saadaan hienosti kudottua yhteen.

Kaupunkilaiset ovat itse hyvin innoissaan uudesta pormestaristaan ja monen mielestä kaupungin nimikin pitäisi nyt vaihtaa Eagleksi, ettei kaikille ulkomaalaisille Teemu Pukin faneille tarvitsisi kertoa mitä Kotka merkitsee.

“Eiköhän tuo ihan vasemmalla kädellä hoidu”, Pukki itse toteaa uudesta virastaan, jota aikoo hoitaa silloin kun siltä tuntuu, täysin ilman aikeita muuttaa takaisin vanhaan kotikaupunkiinsa.

Teksti: Jarno Jäppinen, Satiiriämpäri 2020 -kilpailija

Tämä teksti on mukana Satiiriämpäri 2020 -kirjoituskilpailussamme. Osallistu sinäkin!Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.