Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri

Kirjoita uutissatiiria ja voita maksullinen ämpäri!

Oletko satiirisen sutkauttelun tai koomisen koikkelehtimisen mestari tai maakuntasarja? Nyt on tilaisuutesi! Satiiriämpäri 2020 -kilpailu on käynnissä!

Satiiriämpäri 2020 -teksti pilkullisen metalliämpärin kyljessä

Uutissirkus etsii vuoden satiirisinta nettitekstiä Satiiriämpäri-kilpailussaan. Voittajat ovat selvillä helmikuussa, ja he saavat palkinnoikseen maksullisia sinkkiämpäreitä.

Kaikille avoimeen kilpailuun odotamme aiemmin julkaisematonta uutissatiiria ajankohtaisista aiheista. Hauskaa tekstiä, joka kertoo nykyhetkessä ilmassa olevista aiheista uutismedian tyylillä siten että lukijaa naurattaa.

Satiiriämpäri 2020 -kilpailu jatkuu 5.1.2020 asti.

Esiraadin valitsemat jutut julkaistaan Uutissirkuksessa saapumisjärjestyksessä. Voittajat ratkaistaan Facebook-tykkäysten perusteella. Kilpailun ykkönen saa palkinnokseen yhden sinkkiämpärin, kakkonen kaksi ämpäriä ja kolmannen sijan saavuttanut kolme. Voittajat julkistamme 3. helmikuuta 2020.

Halutessaan voittaja voi kieltäytyä ämpärin vastaanottamisesta taloudellisista, tuotannollisista tai ympäristöekologisista syistä.

Aloita kirjoittaminen jo tänään, koska huomenna ämpärit saattavat loppua koko maailmasta. Lähetä tekstisi kilpailulomakkeellamme!

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.