Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Tuntematon hiippari pelästytti naisen – olikin oma aviopuoliso

Lapsiperheen kotiin tunkeutunut puolialaston kookas ja karvainen mies joutui viettämään useita tunteja kylmiöön teljettynä ennen kuin poliisi sai selvitetyksi hänen henkilöllisyytensä.

miehen karvainen rinta ja ojennettu käsi kahvinkeittimen vieressä
Perheenäiti onnistui taltioimaan kauhun hetket kännykällään: Karvainen mies yritti ottaa itsestään ja perheenäidistä selfietä vielä hetkeä ennen kuin joutui kylmiön suljetun oven taakse.

Tapaus sattui koulujen syyslomaviikolla Hämeenlinnassa. Omakotitalon keittiöön aamupalalle saapunut äiti hälytti viranomaiset paikalle, kun havaitsi paidattoman miehen, joka halusi välttämättä istuutua viereiselle tuolille.

Virkavallan edustajat kieltäytyivät poistamasta vähäpukeisuudestaan huolimatta asiallisesti käyttäytynyttä miestä asunnosta, koska tämä onnistui vakuuttamaan poliisit siitä, että hän oli hälytyksen tehneen keski-ikäisen rouvashenkilön aviomies ja että he olivat ilmeisesti vain sattuneet monen vuoden tauon jälkeen tuona aamuna kohtaamaan toisensa samaan aikaan asuntonsa keittiössä.

Pari oli vihitty reilut kymmenen vuotta sitten avioliittoon. Ankaria ruuhkavuosia päivä kerrallaan elänyt aviopari oli unohtanut toistensa olemassaolon, koska miehen kertoman mukaan he olivat keskittyneet lähinnä töihin, kotitöihin, puutarhatöihin sekä lasten levottomiin öihin.

“Ensin syntyi Milla, sitten Elli ja sitten Joona. Nyt olen täysin ymmälläni viimeisimmistä perheenlisäyksestä eli kadonneen aviomieheni läsnäolosta. Luulin hänen vain tekevän töissä pitkää päivää tai vuotta”, nimettömänä pysyttelevä perheenäiti kommentoi.

“Ymmärrän myös, etteivät aamupuuroni ja -kahvini ilmestykään itsestään keittiön pöydälle, vaan mieheni onkin ollut se, joka ne on aamuisin ennen töihin lähtöään minulle valmistanut. Ilmeisesti tiskikoneemmekaan ei ole ollut itseohjautuva, vaan mieheni on tyhjentänyt ja täyttänyt sen vuosien ajan joka yö.”

Poliisin mukaan avioparin sopeuttaminen vierihoitoon voi käynnistyä heti kun heidän vanhempansa alkavat osallistua lastenlastensa elämään nykyistä enemmän.

Teksti: Eino Laine, maakuntakirjeenvaihtaja

Lue Uutissirkuksesta myös:
5.10.2017: Raju perhedraama – 56-vuotias helsinkiläisnainen yhä ensimmäisessä avioliitossaan
21.10.2013: Löysi keittiöstään kaksi lasta – oli myöhästyä lentokoneesta

Aiheesta muissa aviiseissa:
Yle 23.8.2018: Onko parisuhteesi hukkumassa ruuhkavuosiin? Uuden vireen voi löytää pienillä arkisilla teoilla: Sano suoraan, että väsyttää, äläkä kolistele kattiloita

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.