Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Raju perhedraama – 56-vuotias helsinkiläisnainen yhä ensimmäisessä avioliitossaan

Atk-tukihenkilö Kaisa Niittylä havahtui tilanteeseensa viime sunnuntaiaamuna Laajasalossa.

tuuli nostaa naisen hääpuvun helmaa räntäsateessa
Kaisa Niittylä palaa silloin tällöin vuosien takaisiin häätunnelmiinsa selaamalla kotialbuminsa kuvia. Tässä otoksessa hänen tuore aviomiehensä Esko-Pekka oli jo juossut hääautoon suojautuakseen räntäsateelta.

Suurin osa hänen samanikäisistä tuttavistaan on jättänyt puolisonsa ja etsinyt elämäänsä piristävää raikkautta uudesta miehestä. Kaisa on edelleen samassa 25 vuotta kestäneessä avioliitossa.

“Aika vaan jotenkin lipsahti viisikymppisten jälkeen ja miespäivitys jäi tekemättä. Eiväthän kaikki halunneet vaihtaa Windows XP:täkään uudempaan. Myöhemmissä versioissa kuten kympissä on uusia piirteitä ja toimintoja, joista ei aina tiedä. Tosin ne jotkin uudet toiminnot olisivat olleet ihan kiinnostavia – siis miehissä”, Niittylä kertoo.

“Kahdeksisen vuotta sitten ero oli tosin lähellä, kun mies hankki omaan viidenkympinvillitykseensä moottoripyörän ja ajeli sillä yhden kesän pitkin Suomea. Siinä meni koko kesän alku ilman Esko-Pekkaa. Kesäkuun lopussa soittivat sairaalasta, että hänellä on jalka poikki kahdesta kohdasta. Sen jälkeen miestä näkikin sitten 24/7 kaksi kuukautta, kun se konkkasi kotona kipsi jalassa. Moottoripyörä meni lunastukseen ja homma unohdettiin.”

”Onhan tuohon Esko-Pekkaan tullut vuosien aikana noita epätoivottuja päivityksiä – 30 kiloa vyötärön seudulle ja kyse ei ole biteistä. Tosin enhän itsekään enää ole täysin säilyttänyt parikymppisen viehkeyttä”, Kaisa Niittylä jatkaa.

Niittylän mukaan noin kolmannes hänen naistuttavistaan on onnistunut miesvaihdoksessaan kohtuullisesti.

“Nämä ovat siis edelleen yhdessä.”

Kolmasosa ei löytänytkään uutta miestä, joten he roikkuvat viidettä vuotta erilaisilla deittisivustoilla. Kolmannes vaihtoi nuorempaan mieheen ja aika pian nuorempi mies vaihtoi nuorempaan naiseen.

“Myös tämä kolmannes notkuu deittisivuilla ja kyselee minulta viidentoista vuoden takaisia lomamatkakuvia, joissa he ovat ruskettuneina bikineissä. Näiden naisten ex-miehillä onnistumisprosentti liippaa aika samoja uusissa suhteissa”, Niittylä kertoo.

”Naisilla on pidempi elinaikaennuste, joten voinhan minäkin kokeilla uutta sitten kun aika Esko-Pekasta jättää.”

Jos tunnet Niittylän Esko-Pekan, niin Kaisa toivoo, että edellinen tieto ei välittyisi Esko-Pekan tietoon.

Teksti: Teppo Tasanen, maakuntakirjeenvaihtaja

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.