Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Löysi keittiöstään kaksi lasta — oli myöhästyä lentokoneesta

Helsinkiläisen kerrostaloasunnon keittiöstä on löytynyt kaksi lasta. Tapaus sattui Ullanlinnassa asuvalle diplomi-insinöörille perjantaiaamuna.

Lapset löytyivät näiden ikkunoiden takana olleesta keittiöstä viime perjantaina.
Lapset löytyivät näiden ikkunoiden takana olleesta keittiöstä viime perjantaina.

Ilman miehen tarkkaavaisen naapurin apua neljä- ja kuusivuotiaiden lasten henkilöllisyys olisi voinut jäädä kokonaan pimentoon.

“Kun vein biojätteitä roskiin, päivittelin rappukäytävässä naapurilleni Petrille, että kylläpä kummallinen juttu on meidän kotona meneillään ja että pitääköhän tässä ihan viranomaisia soittaa paikalle, ja jos pitää, niin vaarana on se, että myöhästyn Kiinan-lennoltani, mutta naapurini tiesikin aivan yllättäen lasten etunimet ja syntymäajat”, mies kertoo huojentuneena.

“Kun vielä havaitsin eteisestäni Aku Ankka -lehden, jonka osoitetiedoissa oli toisen lapsen etunimen lisäksi sama sukunimi kuin minulla, hoksasin, että nuo keittiön pöydän ääressä nälkäänsä valitelleet löytölapset olivatkin minun omia jälkeläisiäni.”

Miehen mukaan hänen vaimonsa oli ennen työpaikalle lähtöään jättänyt jääkaapin oveen muistilapun lasten syyslomasta, mutta paperi oli irronnut ja pudonnut patterin taakse.

Yksityisyrittäjänä työskentelevällä miehellä on viimeisten kymmenen vuoden aikana ollut noin 190 matkapäivää vuodessa.

“Täpärällä se oli, mutta hyvin minä sitten lopulta ehdin lennolleni”, mies toteaa puhelimitse Shanghaista ja kiittelee vuolaasti naapuriaan, joka lupasi valvoa, että lapset söisivät heille aamupalaksi tilatut pizzat heti niiden saavuttua.

“Lapset tuntuivat kovasti pitävän naapuristamme, ja yksi syy siihen voi olla, että heidän kasvoissaan on samoja piirteitä. Helppoa on varmaan tykätä sellaisesta ihmisestä, jonka ilmeestä ja ulkonäöstä löytää jotain samaa.”

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.