Press "Enter" to skip to content

Kotimaa , Uusimmat

Parittomien sukkien piilopaikka löytyi

Kymmenet tuhannet parittomat sukat piileskelevät vantaalaisella hiekkakuopalla, paljastaa asian vastikään selville saanut Heli Virtajoki. Hän löysi parittomien sukkien piilopaikan sattumalta, kun oli lähtenyt kävelemään aamuneljältä työpaikalleen.

yksinäinenmusta sukka pyykinpesukoneen rumussa
Virtajoella on lukuisia kokemuksia sukkien katoamisesta. Pesun aikana häneltä on pahimmillaan hävinnyt kokonainen koneellinen pyykkiä yhtä mustaa sukkaa lukuunottamatta.

“Näin kadun toisella puolella kolme sukkaa, jotka etenivät kuin kuin mittarimadot”, Virtajoki kertoo.

Hän seurasi sukkien kulkua syrjäiselle hiekkakuopalle, jonne ne olivat perustaneet melkoisen taajaman pahvilaatikoista.

“Siellä oli tuhansia ja taas tuhansia sukkia.”

Virtajoki sanoo kyselleensä sukilta syytä moiseen menoon ja alkaa luetella vastauksia:

”Rakastuin päätäpahkaa nuoreen ja komeaan urheilusukkaan. Emme voineet jäädä samaan laatikkoon entisen parini kanssa, siksi karkasimme yhdessä pesukoneen poistoletkun kautta tänne Sockalaan”, kertoi tumma ja tulinen polvisukka.

”Halusin seikkailla, täällä on aivan mielettömät valikoimat sinkkusukkia. On kaiken kokoista, väristä ja muotoista. Upeaa”, sanoi juuri paketista vetäisty tennissukka.

”Jäin leskeksi pari vuotta sitten, kun parini heitettiin reikäisenä roskiin. Värjäsin itseni seuraavassa pesussa mustaksi ja muutin tarpeettomana tänne”, nyyhkytti vanhahko villasukka.

”Parini makasi julkeasti toisen sukan päällä omassa laatikossamme. En taipunut hänen selittelyilleen, vaan halusin lähteä pois etsimään todellista uskollisuutta”, kertoi pettämisestä toipuva siniraitainen sukka.

”En voinut elää parini läheisyydessä, hän haisi jo tunnin kengässäolon jälkeen aivan hirvittävältä”, totesi vaaleahko silkkisukka.

Kaiken kokemansa jälkeen Heli Virtajoki aikoo ryhtyä käsittelemään omia sukkiaan aivan uudella tavalla ja mielenkiinnolla. Kolme kustantajaa on jo kiinnostunut hänen havainnoistaan. Virtajoki aikookin ryhtyä kirjoittamaan aiheesta kirjasarjaa, kunhan on ensin käynyt terveysasemalla uudistamassa lääkityksensä.

Teksti: Teppo Tasanen, maakuntakirjeenvaihtaja & Gilbert Granholm, päätoimittaja

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.