Press "Enter" to skip to content

Uusimmat , Vierasmaa

Elintasopakolainen pääsi Yhdysvaltoihin

Parempaa elintasoa etsinyt maahanmuuttaja on aiheuttanut suuren vaaran kaikille maapallon asukkaille. Kymmenhenkisen perheen kuopus saapui USA:han meren yli sisarustensa perässä ja päätyi työskentelemään kotiapulaisena.

New Yorkin pilvenpiirtäjiä Kyläkirjaston Kuvalehdessä vuonna 1898
New York on jo useamman vuosisadan antanut houkuttelevia signaaleja siitä, että maahanmuuttaja voisi kohottaa kaupungissa elintasoaan.

Uutissirkuksen sisäpolitiikka- ja muurinrakennusasiantuntija Uolevi Ahonen arvioi, että pahimmat mahdolliset uhkakuvat alkoivat toteutua, kun maahanmuuttajanainen kohtasi maahanmuuttajataustaisen miehen ja avioitui tämän kanssa.

“Olen todella peloissani tämän kehityskulun viimeisiä käänteitä seuratessani”, Ahonen sanoo.

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan 18-vuotias nainen lähti elintasopakolaiseksi Ulkohebrideiltä Skotlannin edustalta vuonna 1930. Naisen nimi oli Mary Anne MacLeod ja hän avioitui saksalaistaustaisen Fred Christ Trumpin kanssa vuonna 1936.

“Tätä luettaessa tilanne on eskaloitunut niin pitkälle, että heidän yhdestä lapsestaan aiheutuu maailmalle ennennäkemätön turvallisuusuhka”, Uolevi Ahonen jatkaa.

“Arvioisin, että hän on tällä hetkellä suurin yksittäinen uhka maapallon sisäiselle turvallisuudelle.”

Aiheesta muualla:
The New Yorker 24.6.2016: Donald Trump’s immigrant mother
Wikipedia: Mary Anne MacLeod TrumpTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.