Press "Enter" to skip to content

Talous , Uusimmat

Alko ja Posti fuusioituvat

Uuden yhtiön nimeksi on valittu kansainvälisen konsultin huutokaupassa korkeimman tarjouksen saanut Alpo. Jo ensi vuoden tammikuussa sekä mainokset että litteät etyylituotepakkaukset eli nk. taskumatit jaetaan asiakkaan talouteen yhdestä ja samasta alpoluukusta.

postiluukusta pujahtaa letku
Postin mukaan fuusio ei edellytä toimenpiteitä asiakkailta, joskin nämä voivat asennuttaa vanhaan luukkuunsa jo nyt nestemäisiin jakeluihin sopivan liitännän.

“Alpo tulee toimimaan yhden luukun periaatteella, eikä asiakasta enää pompotella luukulta toiselle ja jopa kolmannelle”, nimettömänä pysyttelevä hallituksen kehitysyhtiökaavailuja toteuttava virkamies kertoo.

Alpo ottaa suunnitelmiensa mukaisesti ensi keväänä käyttöön myymälä- ja käymäläautot, joita ryhdytään valmistamaan Uudessakaupungissa myös vientimarkkinoille.

Alpon myymäläautojen laajaan tuoteperheeseen otetaan uutena tuotteena kuohuileva ämpäriolut asiakkaan omiin astioihin lasketeltuna.

Käymäläautot varustetaan kotimaisesta vanerista koottavilla bajamajoilla. Kesäaikaan autojen lavat saavat bajamajojen sijasta kotimaiset tekonurmipeitteet ja Suomi 100 -juhlallisuuksien hengessä sukupuolineutraalit riukurakennelmat, joihin mallia on haettu vuosien 1939 – 44 monipuolisista innovaatioista.

Riukujen materiaalit ovat saunojen lauteista tuttua kotimaista haapaa käsittelemättöminä tai tervattuina.

Kesäaikana käymäläasiakkailla on mahdollisuus nauttia asiakassuhteen aikana sosiaalisesta kanssakäymisestä, lähiöpuiden huminasta ja lintujen liverryksestä, jotka samalla saattavat peittävät muiden ilmiöiden kuuluvuutta.

Pääministeri Juha Sipilän (kesk) tavoitteiden mukaisesti Alpo on laittamassa taseet töihin seuraavalla avajaistarjouksella:
– lumityöt kuumalla rommitotilla 59,99 euroa
– aamiainen leikatulla ruohikolla 57,43 euroa
– lehden ja asiakkaan varhaiskanto kotiin 150,00 euroa + 10,00 euroa jokaiselta 75 kg ylittävältä bonuskilolta

Teksti: Tapio Hämäläinen, maakuntakirjeenvaihtaja

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.