Press "Enter" to skip to content

Talous

Valtiovarainministeriö kannattaakin ehkä sosialismia

Suomen valtiovarainministeriö saattaa tänään kannattaa sosialismia. Pääministeri Matti Vanhasen mukaan muunlaiset käsitykset perustuvat vääriin tietoihin.

Vanhanen totesi eilen lisäbudjettia esitellessään, että valtio saisi rahoituksensa vastikkeeksi tukea saaneiden pankkien osakkeita. Vielä eilen valtiovarainministeriön ylitarkastaja Peter Nyberg oli sitä mieltä, että valtion mahdollisesti pankeille lainarahana antamasta tuesta saajan pitäisi maksaa vain korot.

Suomi ei ole vielä antanut tukea yhdellekään pankille. Tuen maksamiseen valtio ottaisi lainaa kansainvälisiltämarkkinoilta maksimissaan noin neljä miljardia euroa.

Lue myös:
Valtiovarainministeriö kannattaa kapitalismia
Pankit kannattavat sosialismia
George Bush kannattaa sosialismia
Kokoomus kannattaa sosialismia
Mauri Pekkarinen kannattaa sosialismiaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.