Press "Enter" to skip to content

Uusimmat , Vierasmaa

Suomalaismies kompastui jälleen Thaimaassa

Miehen henkinen tila on vakaa, raportoi häntä useana iltana ennen onnettomuutta hoitanut lääkäriasuun pukeutunut Suranaphon Sukhasem noin kahden kilometrin päässä Pattaya Hospitalista.

Paljain jaloin kulkee mies
Silminnäkijän kännykkäotoksesta käy ilmi, että suomalaismies kadotti Pattayalla kompastuessaan paitsi käteisvaransa myös varvassandaalinsa.

“Kävelin Henrin (nimeä ei ole muutettu) kanssa Pattayan Beach Roadilta kohti hänen pariksi tunniksi vuokraamaansa majataloa, kun ilmeisesti hänen varvassandaalinsa juuttui kaivonkannen reunaan ja siitä mentiin lähestulkoon nurin. Henrin puhelin putosi taskusta ja katosi. Lisäksi lähes kaikki hänen käteisvaransa lennähtivät ilmeisestikin kannen välistä likakaivoon”, tapausta harmitellut Suranaphon kertoo.

Silminnäkijät huomasivat tapahtuneen noin klo 20.15 paikallista aikaa, ja suuri ihmisjoukko tarjoutui auttamaan Suranaphon Sukhasemin omaan kotiinsa. Erään silminnäkijän mukaan Henri oli jo aiemmin viikolla kompastellut ja kadottanut omaisuuttaan samassa kohdassa ollessaan liikkeellä lentoemoksi pukeutuneen naisen kanssa.

Toinen silminnäkijä sanoo muistavansa 48-vuotiaan Henrin jo viime vuoden Pattayan-matkaltaan, jolloin hän oli nähnyt miehen kaatuvan täysin eri kohdassa mutta luultavasti täysin samasta syystä.

“Muistan hänet, sillä näin hänen ostavan useammat varvassandaalit huomattavan suurella rahasummalla pubissa kiertäneeltä myyjältä. Hänen senhetkinen naisystävänsä oli selvästikin toissä poliisina tai vanginvartijana”, ruotsalainen englanninkielenopettajana toimiva mies toteaa.

Lääkäriasuun usein pukeutuva Suranaphon uskoo, että Henri ymmärtäisi tapauksen jälkeen pysytellä paikoillaan tutussa ympäristossä ja välttää liiallista varvassandaalien käyttoä matkoillaan.

“Emmää usko että tää tapaus tulee vaikuttamaan mun iltoihin millään tavalla, enkä mä missään nimessä kato aio muutoinkaan matkustaa koskaan mihinkään muualle kuin Patikselle.. Wuhuuu, kato, sokka irti!”, Uutissirkuksen maakuntakirjeenvaihtajan tavoittama Henri kertoo selvästi hyväntuulisena.

Pattaya on ilmeisesti monipuolisen kulttuurielämänsä, taidemuseoidensa ja -gallerioidensa sekä kansanmusiikkitarjontansa vuoksi monien suomalaismiesten suosima matkakohde. Suomen Bangkokin suurlähetystö neuvoo kuitenkin välttämään Thaimaassa paikkoja, joissa varvassandaaleja käytetään suurella joukolla, pitkiä jaksoja ja täysin kohtuuttomasti sekä lähiviikkoina ainakin maan pääkaupunkia noin muutoinkin.

Teksti: Arhippa Holopainen, maakuntakirjeenvaihtaja, PattayaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.