Press "Enter" to skip to content

Klikkiotsikot

Mies pettyi yrittämiseen Espoon Otaniemessä

Vastikään diplomi-insinööriksi valmistunut mies kertoo yrittäneensä tuloksetta lähes viiden vuoden ajan sekä korkeakoulussa, työpaikallaan että vapaa-aikanaan.

Espoolaismies yritti viime kesänä myös vesiskootterilla ajelemalla, mutta tuloksia ei silloinkaan syntynyt.
Espoolaismies yritti viime kesänä myös vesiskootterilla ajelemalla, mutta tuloksia ei silloinkaan syntynyt.

“Kolme ensimmäistä opiskeluvuottani yritin samalla laitoksella opiskellutta Mirkkaa, mutta pikkujoulujen tanssilattiaa pitemmälle en hänen kanssaan päässyt”, nimettömänä pysyttelevä mies paljastaa.

“Kun kyselin Mirkan jatkoillemenosuunnitelmista, hän totesi tulleensa bileisiin vain tanssimaan.”

Kun mies vuosi sitten sai ensimmäisen kokopäiväisen työpaikkansa ja päätti jäädä pysyvästi Espooseen, hän ryhtyi ensin yrittämään tiiminsä vetäjänä ollutta Jennaa ja sen jälkeen vahtimestaripalveluissa työskennellyttä Annaa.

“Kävi kuitenkin ilmi, että Jenna eli jo vakituisessa parisuhteessa ja että Anna ei syttynyt miehistä ollenkaan.”

Vuosien varrella mies on yrittänyt myös kahta Sodexon ruokalatyöntekijää, kolmea lähikioskinsa kassatuuraajaa ja yhtä Greenpeacen feissaria.

“Juhlapuheissa yrittämistä kyllä ylistetään, mutta missä ovat käytännön toimet?”, diplomi-insinööri kysyy.

“Yrittämiseni edellytyksiä voitaisiin parantaa hyvin pienillä keinoilla, esimerkiksi säätämällä otsalamput kaikille pakollisiksi. Jos henkilö olisi varattu, otsalampun ledien väri olisi punainen, jos vapaa, niin se olisi vihreä. Ei tarvitsisi aina kyttäillä niitä sormuksia eikä googlata Facebookista ihmisten parisuhdestatuksia.”

Lue Uutissirkuksesta myös onnistuneen yrittämisen hedelmistä:
29.4.2013: Sisarukset oleskelivat sopuisasti keskenään

Aiheesta muualla:
KL 5.9.2013: Vuosi yrittäjänä -ohjelma innostaa nuoria
Yrittajanpaiva.fi: Yrittäjän päivän pääjuhlaa vietetään 5.9.2013 HelsingissäTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.