Press "Enter" to skip to content

Uusimmat , Vierasmaa

Venäjä aikoo kieltää heteroseksuaalisuuden

Presidentti Vladimir Putin arvioi, että tehokkain tapa vähentää homojen syntymistä on heteroseksuaalisten suhteiden täyskielto.

Kaksi kyyhkystä sähkölangalla
Tutkimusten mukaan samaa sukupuolta olevat ihmiset eivät voi saada lapsia keskenään. Arkistokuvamme ei liity tapaukseen.

Putinin vastikään tekemien tutkimusten mukaan kaikki homoseksuaalit ovat saaneet alkunsa miehen hedelmöitettyä naisen.

“Jos saavutamme tilanteen, jossa mies ei ole seksuaalisessa suhteessa naisen kanssa, kukaan ei synnytä ketään, ja homot katoavat vähitellen kokonaan maastamme”, Putin kiteyttää.

Virallinen Suomi ei ole vielä reagoinut eikä todennäköisesti millään tavoin reagoikaan Putinin tuoreimpaan mielipiteeseen, koska maamme idänkauppa on saavuttanut saman elleipä jopa leveämmän (16-kaistaisen) tason kuin aikoinaan Neuvostoliiton kanssa.

Tullakseen voimaan Vladimir Putinin tuoreimmat tuumailut vaativat vielä Vladimir Putinin hyväksynnän.

Näyttääkö päiväsi harmaalta? Katso tai tee itse sateenkaaria
Putinarainbow.com

Den här artikeln existerar även på inte så flytande svenska i Nyhetscirkus.comTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.