Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Poliisi yllätti ennätysmäärän kiinteistöhuoltoja lumityön äärestä

Runsasluminen talvi on poikinut poliisille useita ilmiantoja lapion varresta havaituista henkilöistä.

Arkistokuvamme auranhoitovirkailija ei liity tapaukseen.

Oulun poliisi suoritti salassa pidetyn suunnitelman mukaisesti ratsian huolella valittuihin kohteisiin. Tulos oli hämmästyttävä: lähes puolet kiinteistöhuoltojen työntekijöistä teki kiinniottohetkellä töitä.

Alueidenvalvontapäällikkö Otra Rämeenperä Oulun rakennusvirastosta ei ole lähes neljäkymmentä vuotta kestäneellä urallaan törmännyt vastaavaan ilmiöön. Rämeenperä kiitteleekin poliisin ripeää toimintaa ja toivoo pikaisia toimenpiteitä kiinteistöhuoltojen työtehon ennallistamiseksi.

Yhteydenotot huolestuneiden kansalaisten taholta ovat olleet siinä määrin runsaslukuisia, että poliisi ei voinut enää sivuuttaa asiaa. Poliisi kuitenkin rauhoittelee ihmisiä tekemästä hätiköityjä johtopäätöksiä lapiomies- tai auraustraktorihavainnoistaan.

Komisario Keijo Kateenkorvan mukaan asiaan perehtymätön tarkkailija usein tekee virheen tarkkaillessaan kiinteistöjen liepeillä sijainneita henkilöitä.

”Usein esimerkiksi lapion tai muun vastaavan kiinteistönhuollossa tyypillisesti käytetyn työvälineen varresta yllätetty henkilö osoittautuu talon iäkkäämmäksi asukkaaksi, joka yrittää varmistaa, että hänen tilaamansa ambulanssi pääsisi alle sadan metrin päähän kotiovesta”, komisario Kateenkorva täsmentää.

Teksti: Niina Aimua, maakuntakirjeenvaihtaja

Lue Uutissirkuksesta myös:
17.3.2011: Huoltoyhtiön epäillään harkinneen hiekoitusta
3.2.2010: Maahanmuuttajat ratkaisevat Helsingin lumiongelmat

Aiheesta muissa aviiseissa:
IL 26.2.2013: Lumiratsian tulokset yllättivät Helsingissä: “Täällähän tehdään töitä”
Helsingin Uutiset 25.2.2013: Helsinkiläiset lentävät Ouluun oppimaan lumitöitä

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.