Press "Enter" to skip to content

Kehitystoiminta, Uusimmat , Vierasmaa

Ruotsidemokraatit antaa vauhtia rautaputkisuodatinkeksinnölle

Uutissirkus kokeili rautaputkisuodatinta: tältä tilannne näyttää kännykameravideolla ilman suodatinta…

Rautaputkisuodatinaplikaatioiden valmistus matkapuhelinten kameroihin voi työllistää tuhansia ruotsalaisia. Suodatin poistaa rautaputket, jos niitä näkyy kännykkävideolla poliitikon kädessä.

Länsigöötanmaalainen yrittäjä Freddy-Örjan Svensson on jo ryhtynyt etsimään teollisuushalleja kokoonpanolinjojensa käyttöön. Koska kännykameroiden rautaputkisuodattimista povataan valtavaa massateollisuutta, hän on jo nyt huolissaan työvoimapulasta.

“Jos löytyy tarpeeksi maahanmuuttajia, jotka suostuvat töihin maksamillani palkoilla, voin aloittaa tuotannon milloin vain”, Svensson toteaa.

… ja tältä, kun rautaputkisuodatin on päällä.

Hän suunnittelee myös alkoholisuodattimia, jotka estäisivät puhelimen kameratoiminnon käytön, jos sen omistaja on juopunut poliitikko.

“Nykykameroiden ja kamerapuhelinten ongelmana on, että niillä taltioiduista kuvista ja äänistä voi saada realistisen kuvan tapahtuneesta. Ruotsidemokraatteja edustavan poliitikon kuvaama kännyvideo on jo aiheuttanut ongelmia paitsi hänelle itselleen myös hänen puoluetoverilleen.”

“Ilman rautaputkisuodatintamme useampikin puolueen jäsen saattaa lähitulevaisuudessa olla pakotettu aikalisään”, Svensson arvioi.

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan myös muutamilla suomalaisilla poliitikoilla on toimintatapoja, jotka kaipaisivat suodatinta. Tähän mennessä he ovat kuitenkin kieltäytyneet niistä saadakseen enemmän kannatusta.

Den här artikeln har vi publicerat även på nästan flytande svenska

Suodattamattomia ruotsalaispoliitikkoja muissa aviiseissa:
IL 15.11.2012: Uusi järkyttävä video ruotsalaispoliitikoista: Aseistautuivat rautaputkilla
Sisuradio 15.11.2012: Ruotsidemokraattien lehdistövastaava: “Tämä vaikuttaa luottamukseen puoluetta kohtaan”
HS 14.11.2012: Ruotsidemokraattien edustaja erotettiin puoluejohdosta rasististen puheiden vuoksi
IL 14.11.2012: Skandaali Ruotsissa: Kansanedustaja huoritteli ja haukkui mutakuonoksiTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.