Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Liikenneturvan ohjeita noudattanut nainen oli kuolla nälkään

“Annoin autojen mennä, kun minulle ei annettu tietä”, neljätoista tuntia kadun laidassa suojatien vapautumista odottanut helsinkiläisnainen kertoo.

Helsinkiläinen nainen aikoo lähitulevaisuudessa ylittää suojatiet mieluiten siten kuin muutkin hänen Mannerheimintiellä kohtaamaansa 32 000 ihmistä: ajorataa myöten henkilöauton ratin takana istuen.

Työmatkallaan ollut nainen oli varhain eilen aamulla aikeissa kävellä Mannerheimintien ylittävää suojatietä, kun hän muisti lukeneensa Liikenneturvan jalankulkijoille antaman ohjeen.

“Pysähdyin ja katsoin rauhallisesti molempiin suuntiin. Kun katselin ja kuuntelin, tuleeko autoja tai muita ajoneuvoja, huomasin kaksi henkilöautoa ja yhden pakettiauton. Ne eivät antaneet minulle tietä, joten annoin niiden mennä. Tietä eivät antaneet myöskään heti niiden jälkeen saapuneet reilut 32 000 ajoneuvoa.”

Naisen verensokeri pääsi hänen odotellessaan laskemaan vaarallisen alas. Kohtuullisen varmalta nälkäkuolemalta hänet pelasti oivallus kellonajasta.

“Kun yksikään ajoneuvo ei olliut antanut minulle tietä, vilkaisin lopulta kelloani. Se oli 20.30. Ymmärsin, että työpaikkani ovet oli jo siinä vaiheessa laitettu lukkoon, joten päätin palata kotiini.”

Naisen mukaan hän aikoo hankkia itselleen henkilöauton, jotta selviytyy jatkossa suojatieristeyksistä niukemmilla odotusajoilla.

Lue Uutissirkuksesta myös:
10.5.2011: Pyöräilijä häiritsi liikenteen sujumista
6.5.2009: Auto naarmuuntui pahasti Helsingissä

Jalankulkijan oikeuksista ja velvollisuuksista muualla:
Liikenneturva: Suojatiekampanja
Yle 12.9.2012: Jalankulkijat: Auto pysähtyy harvoin suojatielleTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.