Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Auto naarmuuntui pahasti Helsingissä

Miehen autoon tuli naarmu eilen Helsingissä. Media ja kaupunkisuunnitteluvirasto ovat jo ryhtyneet toimiin tapauksen johdosta.

Auton epäillään vaurioituneen vakavasti Aleksanterinkadulla Helsingin keskustassa. Jalkakäytävälle autonsa pysäyttänyt mies huomasi myöhemmin iltapäivällä, että hänen kulkuneuvonsa oikeaan kylkeen oli ilmestynyt kaksi senttiä pitkä naarmu.

Miehen mukaan ainakin kolme jalankulkijaa oli tuijottanut hänen autoaan puoli tuntia kestäneen pysähtymisen aikana.

Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto aikoo ryhtyä tutkimaan, miten jalankulkijat saataisiin siirretyksi pois jalkakäytäviltä ja kevyenliikenteen väyliltä, jotta autojen naarmuuntumismahdollisuudet minimoitaisiin.

Erityisen pahana ongelma koteaan Roban kävelykadulla. Alueella on ajoittain niin paljon jalankulkijoita, että autojen pysäköinti on välillä lähes mahdotonta.

Helsingin Sanomat on jo ennen nyt esiin tullutta naarmuuntumista ryhtynyt voimallisiin toimiin vastaavanlaisten tapausten estämiseksi. Lehti on antanut viime viikkoina runsaasti palstatilaa autoihin kohdistuneiden uhkatilanteiden käsittelyyn.

Lehden mukaan ainakin yksi mies loukkaantui vakavasti, kun hänen autonsa siirrettiin katutöiden tieltä. Mies loukkaantui, koska hinausauton henkilökunta avasi hänen autonsa oven ilman hänen lupaansa.

Myös maakuntaradio Ylen aikainen on jo vuosia seurannut tiiviisti autojen hyvinvointia pääkaupunkiseudulla.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.