Press "Enter" to skip to content

Ruoka, juoma, meno muu , Uusimmat

Kekkonen ilmestyi jälkiruoka-annokseen

Vuonna 1986 edesmennyt tasavallan presidentti Urho Kekkonen on ilmestynyt jälkiruoka-annokseen Helsingin kantakaupungissa.

Arttu Lepikkoisen kännykkään vahingossa valottunut otos paljasti, että tasavallan presidentti Urho Kekkosen kasvot olivat ilmestyneet hänen jälkiruokaansa.

Kekkosen kasvot näkyivät helsinkiläisen ravintolan tarjoamassa jälkiruoassa noin kahdeksan minuutin ajan ennen kuin lounastaukoaan viettänyt Arttu Lepikkoinen söi ne. Kekkosen ilmestyminen tapahtui helmikuun puolivälissä.

“Havaitsin presidentin kasvot vasta pari kuukautta myöhemmin, kun tyhjentelin alkuvuodesta napsiamiani otoksia kännykän muistista”, Lepikkoinen kertoo.

“Kun laitoin ravintolapöydässä puhelinta taskuuni, otin kuvan ilmeisesti vahingossa. Jos olisin nähnyt Kekkosen jo aterioidessani, olisin vienyt ruoka-annoksen kotiini ja pakastanut sen.”

Suomen suosio ilmestysten esiintymispaikkana on kasvanut vauhdilla viimeksi kuluneen vuoden aikana. Maassamme ovat ilmestyneet muiden muassa Steve Jobs ja Jeesus.

Pysy ajan tasalla viimeisimmistä ilmestyksistä – Lue Uutissirkus:
9.10.2011: Steve Jobs ilmestyi iPad-käyttäjälle Turun Räntämäessä
26.4.2011: Jeesus ilmestyi aluelennonjohtoon

Pula ilmestyskykyisistä henkilöistä on huutava myös kentällä:
HS 24.4.2012: Kaunisto mukaan keskustan puheenjohtajakisaan
Suomenmaa 23.4.2012: Puumala huolissaan isien jaksamisesta
Yle 22.4.2012: Kaikkonen ei lähde ehdolle keskustan puheenjohtajaksiTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.