Press "Enter" to skip to content

Kotimaa , Uusimmat

Steve Jobs ilmestyi iPad-käyttäjälle Turun Räntämäessä

Käyttöjärjestelmäuskontotieteilijä Simon Pietarinen on varma, että Jobs ilmestyy reilun kuukauden sisällä vielä ainakin kolmasti eri puolilla maailmaa tai ainakin internettiä.

Keskiviikkona edesmenneen Steve Jobsin epäillään ilmestyneen iPadilla surffanneelle opiskelijalle lauantaina Turun Emmauksenkadulla.

Opiskelija Simon Pietarisen mukaan Halistuvan elintarvikekioskin suunnasta Räntämäen Emmauksenkadulle saapunut tuntematon mies lyöttäytyi hänen seurueeseensa, otti muovikassistaan porkkanan, mursi sen ja antoi heille.

“Silloin meidän silmämme aukenivat ja me tunsimme hänet. Mutta samassa hän jo oli poissa meidän näkyvistämme”, käyttöjärjestelmäuskontotiedettä Turun yliopistossa opiskeleva Pietarinen kuvailee.

“Tapahtuneen jälkeisen ensimmäisen sekunnin aikana yritimme twiitata asiasta kymmenentuhatta kertaa, mutta sormemme ovat sen verran paksuja, että hyvä jos yksi twiitti lähti liikkeelle.”

Pietarinen arvioi, että Jobs ilmestyy eri puolilla maailmaa vielä ainakin kolmasti lähimmän 37 vuorokauden sisällä.

Aiempia silminnäkijähavaintoja samankaltaisista aihepiireistä:
Luuk. 24:13-51
Ennusteita tulevista havainnoista ja vähän mennyttäkin muualla:
HS: Steve Jobs oli kärsimätön nero – HS julkaisi luvun tulevasta elämäkerrasta
SvD: Steve Jobs liv blir film
AB: Hyllad av en sjuk kapitalism
SR: Mediernas knäfall inför Apple-kultenTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.