Press "Enter" to skip to content

Kotimaa , Uusimmat

Jeesus ilmestyi aluelennonjohtoon

Jeesuksen epäillään ohjanneen Suomen ylittänyttä lentoliikennettä kahden minuutin ajan pääsiäissunnuntaina. Finnavian mukaan hänellä ei ole kelpuutusta lennonjohtotehtäviin.

Kun Jeesus otti ohjat käsiinsä Suomen aluelennonjohdossa Tampereella, asia havaittiin sekä taivaalla että maan päällä.

Suomen aluelennonjohtoon Tampereelle äkillisesti ilmestynyt Jeesus otti yhteyden kahteen maamme yli lentäneeseen matkustajakoneeseen ja antoi niille uudet reittiohjeet.

Ohjeiden seurauksena lentokoneiden pakokaasuvanat muodostivat ristin Vantaan ilmatilaan. Rististä tehtiin lukuisia havaintoja, ja siitä ilmoitettiin muiden muassa hätäkeskukseen, kirkkohallitukseen ja perussuomalaiseen puolueeseen.

Finnavia tuomitsee jyrkästi Jeesuksen toimet. Jeesus ei ole suorittanut lennonjohdon perustutkintoa. Tutkinnon yleistavoitteena on alansa työtehtävät hallitseva ammattilainen, jolle on tärkeää turvallisuus, vastuullisuus, palvelualttius ja kustannustietoisuus.

Kirkkohallituksen mukaan Jeesus nousi kuolleista vasta kolmantena päivänä, joten hänellä ei myöskään ole oikeutta tehdä minkäänlaista keikkaa maan päällä ennen pääsiäismaanantaita.

Sekä Finnavia että kirkkohallitus aikovat lisätä turvatoimiaan ainakin vuosien 2012 ja 2013 pääsiäisenä.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.