Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Kyselyn hälyttävä tulos: Yli puolet iltapäivälehdistä erittäin huolestuneita Suomen turvallisuustilanteesta

tankki
Mikäli R-korttia käytetään argumentoinnin apuna, kannattaa huomioida Putin-hysteriakertoimen virhemarginaali, joka on 105 päivää suuntaan tai toiseen.

Kauhean huolestunut oli lisäksi Helsingin Sanomat. Aika huolestuneita olivat YLE ja MTV3.

Uutissirkuksen kyselyn mukaan iltapäivälehdet olivat heti Pariisin tapahtumien jälkeen useita päiviä hiukan vähemmän huolestuneita, mutta tilanne eskaloitui alle viikossa siihen pisteeseen, että puolet iltapäivälehdistä oli jälleen kerta kaikkiaan äärimmäisen huolestuneita ja melkein puolet lähes räjähdysvaiheessa liikkuvan huolestuneisuuden rajapintojen leikkauspisteessä.

Puotinharjun Alepan edustalta tavoittamiemme iltapäivälehtien lukijoiden mukaan jo nyt on selvää, että lähes kaikki kevättalven lööpit sisältävät kolme sanaa: sotatila, Putin ja Suomi. Ryss… anteeksi R-kortti noussee vahvaksi argumentiksi myös Ylessä ja somessa.

Kyselyn Putin-hysteriakertoimen virhemarginaali on 105 päivää suuntaan tai toiseen. Turun yliopiston päivystävä dosentti Aimo Pelkonen arvioi hysteriakertoimen vaikutuksen niin rajuksi, että lähimpänä oikeistoa sijaitsevat mediatalot ottavat sen käyttöön viimeistään kuukautta ennen eduskuntavaaleja.

Teksti: Tapio Hämäläinen, maakuntakirjeenvaihtaja

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.