Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Ristiintaulukointi paljasti miesten seksifantasiat

”Yllättävää kyllä, suomalaismiehen yleisin seksifantasia on seksi”, Seksitilastokeskuksen yliaktuaari Jorma Kapulainen kiteyttää kolmivuotisen tutkimushankkeen annin.

Naistenpyörä
Yliaktuaari Kapulaisen mukaan miehen yleisin seksifantasia liittyy seksiin.

”En nyt pane sanoja kenenkään suuhun, mutta olisimme me odottaneet jotain jännittävämpää tulosta”, Kapulainen purskauttaa.

Tutkimuksessa haastatellut miehet kertovat unelmoivansa keskimäärin 122 minuuttia vuorokaudessa siitä, että he saisivat seksiä. Kumppaneiksi haaveillaan lähintä naista, joka on saatavilla tai josta on muistikuvia, eli vaimoa, tyttöystävää tai koulun naisopettajaa, työpaikkaruokalan emäntää tai työterveyshuollon rokotehoitajaa.

”Ulkomailla sentään haaveillaan filmitähdistä, lentoemännistä, tennispelaajista tai naislääkäreistä. Tutkimuksemme aineisto kyllääntyi nopeasti kaikkein arkisimmista unelmista”, yliaktuaari Kapulainen kuvailee Seksitilastokeskuksessa ristiintaulukoinnin jälkeen koettuja pettymyksen tunteita.

Kapulaisen mukaan on myös mahdollista, ettei kaikkia suomalaismiesten haaveita ole viitsitty edes kuunnella, niin pitkästyttäviä ne olivat. Tutkimusavustajia jouduttiin esimerkiksi palkkaamaan lisää edellisten irtisanouduttua tai tultua irtisanotuiksi nukahtelemisen vuoksi.

Kyselyssä selvitettiin myös, oliko miehillä erityisiä lempiasentoja tai muita erityishaaveita.

”Ihan sama”, vastasivat tutkimukseen haastatellut miehet.

”Kunhan olisi päästy johonkin seksiä muistuttavaan tilanteeseen esimerkiksi sängyssä tai sohvalla”, Jorma Kapulainen vetää yhteen tutkimustuloksia.

Suomalaisten naisten seksifantasioita käsittelevän tutkimusaineiston haarukointi on sen sijaan Seksitilastokeskuksessa yhä edelleen pahasti kesken. Vastaukset olivat pitkiä kuin nälkävuodet ja niissä käytettiin sanastoa ja terminologiaa, jonka tulkitseminen ja kääntäminen on osoittautunut haasteelliseksi, osittain jopa mahdottomaksi.

”Arviomme mukaan saamme naisten aineiston luokitelluksi seuraavan vuosikymmenen puolella, mutta mitään tarkkaa vuotta emme uskalla paaluttaa”, yliaktuaari Jorma Kapulainen toteaa kasvava innostuksen puna poskillaan.

Teksti: Ulpu Meri, maakuntakirjeenvaihtaja

Aiheesta muissa aviiseissa:
HS 3.11.2014: Tutkijat selvittivät ensikertaa tavalliset ja poikkeavat seksifantasiat
Iskelmä.fi 30.5.2012: Seksitutkimus: Näin suomalaiset puuhastelevat vällyjen välissä

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.