Press "Enter" to skip to content

Talous , Uusimmat

Vessapaperinäkemys vetää metsäteollisuutta Haaviston taakse

Vaikka internet ja matkapuhelinsovellukset vähentävätkin sanomalehtipaperin menekkiä, kehittyvien maiden talouskasvussa riittää markkinaa vessapaperiosaajille.

“Vessapaperilla kannattaa täyttää taskunsa aina kun sitä on, ja niinpä sitä ei aina ole”, Pekka Haavisto kirjoitti vuonna 1978.

Presidenttiehdokas esitti ajatuksen teoksessaan Interrail-opas. Maamme keskeiset vuorineuvokset arvioivat, että Haaviston vessapaperinäkemys voi pelastaa Suomen metsäteollisuuden.

Koska Haavisto tuntee kehittyvät taloudet selvästi paremmin kuin Sauli Niinistö, hän pystyy presidenttinä vaikuttamaan suomalaiseen vessapaperivientiin paljon Niinistöä enemmän.

Elintason nousu on poikkeuksetta heijastunut vessapaperin kulutukseen, ja kehittyvät maat ovat paperiteollisuuden kasvun avain.

Sauli Niinistö ei ollut vielä aamun kahvituntiin mennessä tiedottanut omasta suhteestaan vessapaperiin. Hän ei myöskään ole kertonut, onnistuiko hänen puolisonsa Jenni Haukio, 34, saamaan lipun Ultra Bran comeback-keikalle.

Maamme keskeiset toisen polven vuorineuvosten jälkeläiset eivät eilen ennättäneet tuumailla vessapaperiklusterin kasvupotentiaalia, sillä heillä oli kiire jonottaa Ultra Bran lippuja. Haaviston tueksi järjestettävä jäähallikonsertti myytiin loppuun parissa tunnissa.

Muut aviisit presidentinvaalien finaalikierroksen takasuoran tuoreimmista käänteistä:
HS 24.1.2012: Haaviston tukikonsertin lippujen hinnat nousevat Huuto.netissä
Yle 24.1.2012: Ultra Bran paluu ruuhkautti lippufirman sivut
Vartti 24.1.2012: Sauli Niinistö vierailee huomenna Porvoossa
Pohjolan Sanomat 25.1.2012: Pekka Haavisto vierailee tänään KemissäTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.