Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Matti Vanhanen on oikeassa

Pääministeri Matti Vanhanen on oikeassa. Tämä kävi ilmi eilen Porissa, kun Vanhanen haukkui nuoren naisen, joka oli eri mieltä hänen kanssaan. Pääministerin mukaan naisen mielipide oli typerä.

Nainen oli esittänyt mielipiteensä helsinkiläisen sanomalehden haastattelussa. Sdp:n puheenjohtajana työskentelevä nainen oli todennut, että ruoan arvonlisäveroale pitäisi perua. Matti Vanhasen mielestä naisen mielipide oli väärä. Hänen mukaansa hallituksen pitää tehdä sillä tavoin kuin hallitus tekee, vaikka teko vaikuttaisi suuntaan tai toiseen.

Vanhanen on aiemmin haastanut myös yhden nuoren naisen oikeuteen mielipide-erojen vuoksi. Tällä kertaa hän ei ilmeisesti aio toimia samalla tavoin.

Myös muiden eduskuntapuolueiden puheenjohtajat tyrmäsivät demarinaisen mielipiteen tuoreeltaan. Vasemmistoliiton varapuheenjohtaja Paavo Arhinmäki ei kuitenkaan vielä paljastanut, yhdistyykö hänen puolueensa syksymmällä keskustaan vai kokoomukseen.

Vanhasen ja naisen sananvaihtoon johtanut tapahtumaketju sai alkunsa vuonna 1966, kun Porissa järjestettiin ensimmäiset jazz-festivaalit. Tämän vuoksi MTV3 ryhtyi muutamia kymmeniä vuosia myöhemmin televisioimaan puoluejohtajatenttejä paikan päältä, koska yhteiskunnallisten asiain hoitamiseksi on välttämätöntä, että puoluejohtajat käyvät Pori Jazzissa kuuntelemassa Bob Geldofia.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.