Press "Enter" to skip to content

Ruoka, juoma, meno muu, Uusimmat , Vierasmaa

Linnan kuningatar ja prinsessa tyrmäävän upeina taas lauantaina!

Loppuiko juhlahumu kesken? Uutissirkuksen muoti- ja hallitusmuotoasiantuntija Uolevi Ahonen löysi keinon ihailla linnan kuningatarta ja prinsessaa suorassa lähetyksessä jo ensi lauantaina.

Linnan kuningatar ja prinsessa luottavat useimpina vuosina jokasään kenkiin ja laskeutuviin yksinkertaisiin linjoihin vettähylkivissä takkeissaan, joiden trendeissä näkyvät selkeästi antiikin Kreikan jumalattaret.

Uolevi Ahosen mukaan linnan kuningatar ja prinsessa häikäisevät Nobel-illallisilla Tukholmassa. Kuningatar ja prinsessa ovat tyrmäävän upeina eleganteissa puvuissaan lauantaina kohta saunan jälkeen Suomen aikaa. Katso heidän asujaan vuosilta 1995 – 2010!

“Ruotsin kuninkaanlinnan prinsessa ja kuningatar näkyvät Ruotsin television Nobel-gaalan lähetyksessä Ylen FST5-kanavalla alkaen kello 20.45. Ruotsissa lähetys SVT2:ssa alkaa jo kello 17.50 Suomen aikaa”, Uolevi Ahonen korostaa.

Linnan kuningattaresta ja prinsessasta Ruotsinmaalla:
SVT: Nobelbanketten 2011
SVT: Kronprinsessans klänningar 1995 – 2010

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.