Press "Enter" to skip to content

Aseet ja neuleet, Kotimaa, Kulttuuri , Uusimmat

Kauanko tähtitieteilijä Esko Valtaojalla on ollut parta – katso täältä!

Tähtitieteilijä Esko Valtaoja on paljastanut partansa täsmällisen iän. Parran iästä häntä kannusti kertomaan Ruotuväki-lehden varusmiestoimittaja.

“Ei minua äitikään ole nähnyt ilman partaa”, Valtaoja toteaa tuoreimmassa Ruotuväki-lehdessä julkaistussa haastattelussa.

Esko Valtaoja on 60-vuotias ja työskentelee Turun yliopiston tähtitieteen professorina Tuorlan observatoriossa. Kysymys Valtaojan parrasta on askarruttanut tutkijoita ja toimitttajia ympäri maailmaa jo pitkään.

Parran iänmäärityksestä muualla:
Ruotuväki 20/2011, s.16: Anna mulle tähtitaivas (Lataa PDF-lehti)Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.