Press "Enter" to skip to content

Aseet ja neuleet, Talous , Uusimmat

Osta juoksuhautoja, niitä ei enää valmisteta!

Yksi syksyn kiinnostavimmista sijoitusmahdollisuuksista avautuu, kun Senaatti-kiinteistöt luopuu Salpalinjan juoksuhauta- ja linnoitusomistuksistaan.

Salpalinja sopisi pyhiinvaellustuotteeksi lähes ilman pintaremonttia.

Usein lainattu Mark Twain -sitaatti kehottaa ostamaan maata, sillä sitä ei enää valmisteta. Sama pätee taisteluhautoihin, koska kiinteiden puolustusasemien linnoitusketjuista on ainakin länsimaissa luovuttu kokonaan.

Lähiaikoina myyntiin tuleva linnoituslinja voi antaa mukavan tuoton sijoittajalle, joka kuuntelee ajan henkeä. Tuhannen kilometrin Salpalinja on valmis pyhiinvaelluskohde, joka sopii kansallisen elämysteollisuusklusterimme lippulaivaksi.

Aivan vähissä eivät ole ne suomalaiset 9-39-vuotiaat miehet, joiden viikko-ohjelmaan sankarimieltä nostattava pyhiinvaellustuote istuisi kuin nappi luutnantin kaulukseen tai otsaan. Tarjolla olisi yli seitsemänsataa kallioon louhittua ja kolmetuhatta puurakenteista hiljentymispistettä.

Hiljentymiseen on mahdollista yhdistää myös vauhdikas liikunta. Pyhiinvaeltajia voitaisiin hemmotella esimerkiksi Marsalkan sauvakävely -tapahtumalla, johon voisi sisältyä useampia rentouttavia lajeja. Äkkiseltään tulevat mieleen pistooliammunta, konepistooliammunta ja sinkoammunta.

Salpalinjan rakensi talvisodan jälkeen 1940-luvulla puolustusvoimain ylipäällikkö marsalkka Mannerheim yksinään. Vuonna 2003 se siirtyi puolustusvoimien hallinnasta valtionvarainministeriölle ja edelleen Senaatti-kiinteistöille.

Salpalinja ulottuu Virolahdelta Savukoskelle. Päällisin puolin se vaikuttaa hyväkuntoiselta ja kosteusvauriottomalta, joten sen saanee tuottavaan käyttöön jopa ilman pintaremontteja. Varovaisen investoijan kannattanee kuitenkin teettää kuntokartoitus ennen sijoituspäästöstään.

Emme omista maata emmekä käsiaseita. Omistamme kaksi paria Tarjoustalosta hankkimiamme kävelysauvoja.

Lue myös: Muita sijoitusoivalluksia Uutissirkuksen talousskribenteiltä

Juoksuhautasijoittamisesta muissa analyytikoiden ykkösaviiseissa:
Kaakonkulma 19.10.2011: Senaattikiinteistöt haluaa eroon Salpalinjasta

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.