Press "Enter" to skip to content

Aseet ja neuleet, Uusimmat , Vierasmaa

Vihapuhe pyrkii vaientamaan islamofoobikon

Maailmankuulu islamofoobikko on joutunut kohtaamaan rajua vihapuhetta. Hänen ajatuksiaan on esimerkiksi kutsuttu tyrmistyttävän tyhmiksi ja vaarallisiksi.

FBI:ssä työskentelevä islamofoobikko William Gawthrop sai vihapuheryöpyn vastaansa äskettäin Yhdysvalloissa, kun hänen laki- ja turvallisuusalan ihmisille pitämänsä esitelmä alkoi levitä Youtubessa.

FBI-analyytikko ja kouluttaja Gawthrop totesi kesäkuisessa luennossaan al-Qaidaa vastaan käytävän taistelun olevan hukkaan heitettyä aikaa, koska islam itsessään on terroristijärjestöä vakavampi uhka. Hänen mukaansa koraanista 17 prosenttia liittyy uskontoon ja 83 prosenttia maailmanherruuden tavoitteluun.

Islamofoobikko on saanut vastaansa muiden muassa Third Way -ajatushautomon Aki Perezin, joka kuvailee Gawthropin puheita tyrmistyttäviksi.

“Jos hänen ajatuksiaan seuraa johdonmukaisesti loppuun asti, ne tarkoittavat sitä, että kaikki valtion kanssa tekemisissä olevat ihmiset, CIA:sta puolustusministeriöön ja kongressiedustajiin asti ovat salaliitossa länsimaiden tuhoamiseksi”, Perez sanoo.

Jotta vihapuhe ei olisi vaarantanut demokratiaa, Gawthropin luento on poistettu Youtubesta. Wired-lehti kuitenkin julkaisee osan videosta omilla verkkosivuillaan.

Wired ei paljasta, minkälainen lääkitys William Gawthropilla on. FBI ilmoitti yllättäen syyskuun puolivälissä , että se ei käytä häntä enää terrorismiasioiden kouluttajana.

Islamofoobikon vastoinkäymisistä muualla:
DN: FBI-föreläsare ser islam som större hot än al-Qaida
Wired: Video: FBI Trainer Says Forget ‘Irrelevant’ al-Qaida, Target Islam

Uutissirkuksessa myös:
Obama järkytti terroristimielipiteellään
Islamofoobikko anoo valtiolta korvauksiaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.