Press "Enter" to skip to content

Aseet ja neuleet , Vierasmaa

Obama järkytti terroristimielipiteellään

Yhdysvaltain presidentti väittää, että yksinäinen hullu on suurempi terrorismiuhka kuin al-Qaida.

Presidentin ajatus on ehtinyt järkyttää lukuisia amerikkalaisia, jotka ovat jo vuosikymmenen verran olleet asiasta täysin eri mieltä. Obama kertoi näkemyksensä äskettäin CNN-kanavan haastattelussa, jossa pohdittiin terrorismiuhkia World Trade Centerin iskun kymmenvuotispäivän lähestyessä.

“Olemme erityisen huolestuneita tällaisesta uhasta juuri nyt. Yksinäinen susi, joka aseensa kanssa tekee massamurhan”, Obama sanoo ja viittaa Norjan heinäkuisiin tapahtumiin.

Myös suomalainen islamofoobikko Antero Nimimerkintaka on pöyristynyt Barack Obaman mielipiteestä.

“Ei voi olla niin, että islam ei uhkaisi meitä koko ajan kaikkein eniten”, kahdeksalletoista keskustelupalstalle aiheesta parhaillaan työpaikaltaan viestiä lähettävä Nimimerkintaka kiteyttää.

Barack Obama on ollut Yhdysvaltain presidenttinä vuodesta 2009 lähtien. Hänet aiotaan vaihtaa syksyn 2012 presidentinvaaleissa.

CNN:n alkuperäisjuttu ja copypastauksia muualta:
CNN: Obama: Biggest terror fear is the lone wolf
SvD: Obama: Ensam terrorist största hotet
DN: Obama: Ensam terrorist största hotet
HS: Obama: Yksinäiset sudet USA:n pahin terroriuhka

Lue myös:
Islamofoobikko anoo valtiolta korvauksiaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.