Press "Enter" to skip to content

Ruoka, juoma, meno muu , Uusimmat

Atrian väite: käytämme tuotteissamme lihaa

Atria on paljastanut käyttävänsä tuotteissaan lihaa. Yhtiö on kertonut asiasta jo kahdesti Helsingin Sanomissa julkaisemassaan kokosivun ilmoituksessa.

Kuvassa olevalla lehmällä ei ole mitään tekemistä Atrian kanssa, sillä se nauttii enemmän Valion tarjoamasta asiakasrajapinnasta.

Atrian mukaan se tahtoo käyttää “vain puhdasta, luonnollista ja meidän mielestämme maailman parasta lihaa” kaikissa nimellään Suomessa myymissään tuotteissa.

Atria kertoo, että kotimaisessa lihassa maistuvat “eläimen hyvät elinolosuhteet ja luonnolliset siihen kuuluvat elävät maut”. Näistä mauista Atria huolehtii muiden muassa valmistamalla omaa rehuaan omassa tehtaassaan.

Atrian ilmoituskampanjaan lienee johtanut yhtiön havainto siitä, että muutkin kuin Atria saavat myydä Suomessa jauhelihaa, leikkeleitä ja makkaraa.

Atria on erityisen suivaantunut pietarsaarelaisen Snellmanin olemassaolosta. Atria käyttää omassa ilmoituksessaan jopa Snellmanin pakkaukseksi tunnistettavan leikkelepaketin kuvaa, jotta kävisi ilmi, että Snellmanin tuotteita ei pitäisi kenenkään syömän.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.