Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri

Sannan saunonta ilman puhelinta ja piristymiskehotukset masentuneille vahvasti kiinni kultamitalissa

Pääministerin vailla puhelinta tapahtuneesta saunonnasta ja piristymiskehotuksen masennusta parantavasta vaikutuksesta kertovat jutut kamppailevat tällä hetkellä Satiiriämpäri-kirjoituskilpailumme kultamitalista. Äänestysaika jatkuu ensi sunnuntaihin asti.

Kuhmuinen pilkullinen emaliämpäri, jossa teksti Satiiriämpäri 2022
Kuva ei liity tapaukseen, sillä kirjoituskilpailumme voittajat saavat palkinnoikseen uutuuttaan hohtavia sinkkiämpäreitä elleivät sitten päädy valitsemaan kirjapalkintoa.

Kumpikin kärkijuttu on onnistunut keräämään yli 1400 tykkäystä.

Julle Mandariinin teksti Piristymiskehotus paransi Pertin masennuksen on täällä.

Keijo Ketun juttu Sanna meni saunaan, jätti luurin naulaan löytyy täältä.

Kirjoituskilpailumme pronssimitalissa on kiinni Iida Juulia Heino jutullaan Helsinki julistautuu Euroopan luontokatopääkaupungiksi. Jutulla on 383 tykkäystä.

Lukijamme voivat osallistua Satiiriämpäri 2022 -äänestykseen ensi sunnuntaihin asti. Äänestäminen tapahtuu antamalla jutulle Facebook-tykkäys. Tykkäysnappulat löytyvät tavanomaiseen tapaan Uutissirkuksen nettisivulla julkaistujen juttujen lopusta.

Jos haluat äänestää, paina tykkää-nappulaa Uutissirkuksen omilla nettisivuillaan julkaiseman jutun lopussa, ei Facebookin uutisvirrassa.

Voittaja valitaan sunnuntaihin 16.1. klo 19.00 mennessä annettujen tykkäysten perusteella. Kirjoituskilpailumme ykkönen saa perinteiseen tapaan yhden sinkkiämpärin, hopeamitalisti kaksi ämpäriä ja pronssimitalisti kolme. Tänä vuonna voittajat voivat poikkeuksellisesti valita myös kirjapalkintoja, erityisesti siinä tapauksessa, että heillä on jo ämpäri.

Kaikki Satiiriämpäri 2022 -kilpailujutut löydät täältä.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.