Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Sanna meni saunaan – jätti luurin naulaan

Pääministeri Sanna Marinin (sd.) toissakesäiset löylyt rantasaunassa, erillään valtioneuvoston puhelimesta, herättävät närää. Marin jätti puhelimensa pukuhuoneeseen löylyssä käynnin ajaksi. Vahvistamattomien tietojen mukaan Marin pulahti myös uimaan luuritta.

Pääministeirn virka-asunto Kesäranta
Tapaus sattui pääministerin virka-asunnon saunassa kesällä 2019.

“Eikö lapsikin tajua, että pääministerin tulee pitää valtioneuvoston puhelinta aina mukana”, paasaa Suomen kovaäänisten miesten keskusliiton edustaja, joka haluaisi nimensä julkaistavan.

Mutta kai puhelimen pirinä kuuluu pukuhuoneesta löylyihin?

“Ihan sama. Erillään puhelimesta on erillään puhelimesta ja piste.”

Kokoomuksen apulaispuoluesihteeri Samu Seteli-Selkärankainen yhtyy kovaäänisiin miehiin.

“Jonkun mielestä puhelinta ei kannata viedä löylyihin hajoamaan. Tällaiseen harkintaan ovat oikeutettuja vain oikeistolaiset miehet, eivät demarinaiset.”

Mitä tarkoitatte?

“Miten niin mitä tarkoitatte”, huutaa väliin Ville Viruslinko, (ps.).

“Kaiken maailman naispääministerit ajattelemassa omilla aivoillaan, mihin tämä maailma oikein on menossa? Kyllä todellisen ymmärryksen takana ovat KOK ja PS. Tai ainakin meille myötämieliset mediat ja somevaikuttajat. Vai mitä, Samu?”

“Kyllä asia on näin, kun perussuomalainen kerran sen sanoo.”

Venäjän suurlähetystön edustaja, tiedusteluattasea Nikolai Poweronoff tarjoaa kouriintuntuvaa apua puhelimen ja saunan yhteensopivuusongelmiin.

“Suuressa isänmaassamme sotilaskäyttöön kehitetty, veden-, räjähdyksen ja demarinkestävä luuri, vähän käytettynä Krimiltä. Mukaan tetsarit, joissa puhelin kulkee vaivatta saunaankin. Bonuksena varmuuskopiot joka puhelusta sekä Kremliin että Minskiin.”

Aiheesta muissa aviiseissa:
HS 6.12.2021: Valtioneuvoston turvallisuusjohtaja: pääministeri on aina tavoitettavissa, vaikka valtioneuvoston puhelin ei olisi mukana

Teksti: Keijo Kettu, Satiiriämpäri 2022 -kilpailija

Tämä teksti on mukana Uutissirkuksen Satiiriämpäri 2022 -kirjoituskilpailussa. Osallistu sinäkin ja voita ilmainen ämpäri! Voittaja ratkeaa Facebook-tykkäysten perusteella tammikuun lopussa. Lue toki kaikki kilpailujutut!

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.