Press "Enter" to skip to content

Klikkiotsikot

Virkamiehet ja media vaikenevat – Rokotteista paljastui jälleen vakava terveyshaitta

Koronarokotteen saatuaan jopa yksi 825 miljoonasta ihmisestä liukastuu hillosipuliin.

jalankulkijan liukkausvaroitus-merkki, jalan lähellä hillosipulin oloinen pallo
Kuva: Clker-Free-Vector-Images / Pixabay. Lisätty hillosipuli.

Tilastotieteen laitoksella työskentelevän ammattilaisen mukaan tutkimustulokseen päädyttiin satunnaisotannalla valittujen rokotettujen käyttäytymistä seuraamalla.

“Istuin vapaapäivänäni Helsingin Messukeskuksen lähellä puistonpenkillä. Näin, kuinka eräs nainen tuli rokotuspisteen ovesta ulos ja kaatui. Riensin auttamaan häntä ja sitten oivalsin, että jumatsukka – oven edessä oli hillosipuli!” haastattelemamme mies toteaa.

”Tällä hetkellä maailmassa on ehditty antaa noin 825 miljoonaa rokotetta, joten laskelmani ovat yksiselitteiset.”

Mies haluaa pysytellä nimettömänä, jottei joutuisi havaintojensa vuoksi maalitetuksi. Hän on työskennellyt tilastotieteen laitoksella rakennusalan ammattilaisena ja maalannut mm. seiniä ja asentanut wc-tilojen kaakeleita.

Mitä tämä tarkoittaa tulevaisuuden kannalta? Tulisiko esimerkiksi Suomen keskeyttää rokotukset?

“Kyllä tämä herättää kysymyksiä. Rokotuksia jaetaan, mutta mikä on sen hinta? Mikä on hillosipulin markkinahinta?”

Etikkaliemessä lähikaupassa 3,11 euroa kilolta.

“Verotusta tulisi kiristää. On kaikkien eduksi, jos hillosipulikanta pienenee. No, minun ei onneksi tarvitse tätä asiaa päättää. Toivon vain, että kukin käy mielessään läpi nämä hommat, ennen kuin lähtee terveytensä kanssa leikkimään. Valtiotasolla tässä olisi mielestäni viisainta seurata muiden maiden esimerkkiä. Kuten vaikkapa Ruotsin.”

Oletatko, että Ruotsi tekee muutoksia rokotusohjelmaansa tämän laskelmanne perusteella?

“Jos Ruotsi liittyy Natoon, on Suomenkin sinne mentävä. Piste.”

Mies korostaa, että hänen tutkimuksensa on vertaisarvioitu.

“Joo, ei mitään. Kyl se ihan hyvältä näyttää. Petsku tietää nää hommat”, vieressämme koko haastattelun ajan istunut LVI-asentaja Viljami vahvistaa ja kohottaa peukaloaan.

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan sekä virkamiehet että media ovat täysin vaienneet Petskun tutkimustuloksista.

Teksti: Armas J. Olavi, maakuntakirjeenvaihtaja, Helsinki

Aiheesta muualla:
Jälleen kerran kannattaa mennä tänne: www.thl.fi

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.