Press "Enter" to skip to content

Pettymykset

Syyttää hallitusta ja rahtilaivayhtiötä – Ei ehtinyt ilmaista mielipidettään kesäajasta

Länsihelsinkiläinen Leevi Viitasenaho säikähti vakavasti huomatessaan tänä aamuna, ettei ollut kirjoittanut ainoatakaan kesäaikaa arvostelutta somepäivitystä.

Kesäajan käynnistyminen jäi helsinkiläismieheltä kokonaan huomaamatta.

Markkinointiasiantuntijana työskentelevän Viitasenahon mukaan tapauksen syyt ovat selvät. Hänen asiantuntemustaan tarvittiin koko viikonlopun liikkumisrajoituksiin liittyvissä perustuslain yksityiskohtien käsittelyssä sekä Ever Given -aluksen irrotustyössä.

”Minulle ei suotu sekuntiakaan vapaa-aikaa. En ehtinyt ajattelemaan, että kelloja on taas siirrelty”, Viitasenaho parahtaa.

”Yksistään sunnuntaina heti Sanna Marinin pääministerin haastattelutunnin jälkeen jouduin kirjoittamaan 412 twiittiä, joissa kerroin, että hallitus on huono.”

”Ja koko aamupäivän annoin neuvoja konttialuksen irrottamiseen, 119 twiitin verran.”

Mikäli Viitasenaho olisi ehtinyt havaita kesäajan alkamisen, hän olisi kirjoittanut, että se on huono.

”Harmittaa, että tänä vuonna en päässyt ilmaisemaan asiaa tuoreeltaan.”

”Mieltäni toki lämmittää, että Ever Given saatiin irti heti twiittieni jälkeen. Vähän mietin, että osataankohan Suezilla suomea, mutta ne varmaankin käyttivät sitä Twitterin käännöstoimintoa.”

Viitasenaho kritisoi myös median toimintaa kesäajan huonoudesta muistuttamisessa.

”Yleensä joka vuosi maaliskuun loppupuolella HS kysyy professori Markku Partiselta, kuinka kamala kesäaika on. Haastattelivat ne häntä tänäkin vuonna, mutta eivät kysyneet kesäajasta mitään. Kyllä nyt meni katkolle minun HS-tilaukseni, vaikka en tosin ole sitä tähänkään asti tilannut kun se tulee töihin.”

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.