Press "Enter" to skip to content

Teknologia

Sanomat tarjoaa ilmaisia salasanoja

Sanomakonserni on ryhtynyt auttamaan netinkäyttäjiä salasanojen keksimisessä. Yhtiö julkisti vastikään 127 000 asiakkaansa salasanat.

Yhtiön Älypää-palvelun käyttäjien salasanoista yleisin on “salasana”. Toiseksi yleisin on 123456 ja kolmatta ja neljättä tilaa pitävät hallussaan “älypää” ja “kissa”.

Vastaavanlaisten massajulkistusten edistämiseksi olisi erittäin tärkeää, että myös palveluntarjoajat satsaisivat järjestelmiensä laatuun. Tämä edellyttäisi esimerkiksi sitä, että Sanoma-konsernin Älypää-palvelun tapaan käyttäjien salasanat tallennettaisiin palvelimelle tekstimuodossa ilman salausta.

Samaa salasanaa kannattaa käyttää mahdollisimman monessa palvelussa.

SDP:n puoluetoimisto ei myöhäiseen iltapäivään mennessä ole vahvistanut, mitä yleisimmistä salasanoista kuuluu puolueen eduskuntaryhmän puheenjohtajalle Eero Heinäluomalle.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.