Press "Enter" to skip to content

Klikkiotsikot

Sai kaupan hedelmäpussin auki nuolaisematta sormiaan – vältti ehkä täpärästi koronaviruksen

Tapaus sattui päijäthämäläisessä marketissa myöhään aamupäivällä, kun keski-ikäinen mies oli ostamassa banaaneja.

käsi kantaa ostoskoria, jossa avonainen banaanipussi
Toinen marketin asiakas näppäsi kuvan banaanipussista vain hetkeä tapahtuneen jälkeen.

Lahdessa asuva Pekka Järvijoki kertoi saapuneensa kauppaan aamuyhdeksältä ja saaneensa pussin auki hieman ennen puolta päivää.

“Ravistelin pussia useita kertoja molemmista päistä ja sivuilta, työnsin kynsiäni sen reunojen väliin ja pidin sitä puolenkymmentä kertaa jalkanikin alla, jotta olisin saanut paremman otteen”, Järvijoki sanoi.

”On mahdollista, että käteni hikoilivat avauspuuhassa sen verran, että lopulta sormeni olivat samaan tapaan kosteat kuin jos olisin nuolaissut niitä. Niin se pussi sitten yllättäen läpsähtikin auki.”

Suomen muovipussiteollisuuden keskusliiton mukaan tapaus on äärimmäisen harvinainen. Kenenkään ei ole koskaan aiemmin raportoitu avanneen pussia Järvijokea vauhdikkaammin.

Koska myös biopussit valmistetaan samantapaisella linjastolla, niitäkään ei pääsääntöisesti saa auki ilman sormien kostuttamista.

Pekka Järvijoki arveli menettelynsä vuoksi välttäneensä täpärästi koronavirustartunnan.

”Vain hetkeä aiemmin olin ottanut ostoskorin kahvasta kiinni paljaalla kädelläni”, hän kuvaili.

”Mikäli edellinen koriin koskettanut asiakas olisi vieraillut Kiinassa tai Pohjois-Tirolissa tai Kangasalla tai Helsingin Viikissä tai Lauttasaaressa tai Donald Trumpin lentokoneessa ja mikäli olisin nuolaissut sormiani pussia avatessani, niin minkähänlaisessa kunnossa nyt olisin”, marketin aulasta tavoittamamme Järvijoki pohti ja kaiveli nenäänsä mietteliäänä.

Aiheesta muissa aviiseissa:
Tasasekunnein, mutta voisi olla viisainta aloittaa täältä: thl.fiTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.