Press "Enter" to skip to content

Talous

Mies oli vähällä havaita nousukauden

Tapaus sattui kuntouttavaa työtoimintaa tarjonneen yrityksen kahvihuoneessa myöhään eilisaamuna.

Rolls Royce Parking only -pysäköintikyltti
Nousukauden merkit ovat monesti niin hienovaraisia, että niitä on vaikeaa huomata tavallisessa arkielämässä.

Työtoimintaan määrätty päijäthämäläinen mies näki nousukauteen viitanneen otsikon kahvihuoneeseen unohtuneessa reilun vuoden vanhassa sanomalehdessä.

“Koska minulla ei kuitenkaan ollut mahdollisuutta pitää kahvitaukoa, en istuutunut pöydän ääreen ja lukenut lehteä tarkemmin”, Timo Virtanen, 52, kertoo.

Kun Virtanen vuorokautta myöhemmin kuuli radiosta nousukauden olevan ohi, hän oli tyytyväinen, ettei ollut ehtinyt syventyä lehtijuttuun.

“Jos olisin tiennyt eläväni nousukautta, olisin ehkä kokenut sellaista euforiaa, että olisin kuluttanut rahojani täysin holtittomasti ja ostanut automaatista ruokatunnilla kupin kahvia. Nyt sen sijaan osaan pysytellä tarkkana ja juoda lounaan jälkeen vain lasillisen vettä.”

Lue Uutissirkuksesta myös:
1.11.2017: Mies alitti miljoonan euron tulorajan jo kolmattakymmenettä kertaa
12.11.2018: Selvitys: Hallitus onnistui luomaan kolme uutta työpaikkaa

Aiheesta muissa aviiseissa:
Kaleva 24.1.2017: OP: Nousukausi on alkanut – “vienti ja investoinnit elpyvät”
ESS 22.1.2019: Suhdannehuippu Suomessa jäänyt taakse, arvioivat suuryritysten johtajat – “Koetusta nousukaudesta taitaa tulla lopulta vain yhden tai kahden vuoden mittainen”

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.