Press "Enter" to skip to content

Ruoka, juoma, meno muu

Nainen oli aina kuorinut perunansa oikein

leikkuulaudalla perunan vieressä neljä erilaista veistä ja yksi haarukka
Perunankuorintavälineistöä. Kuva ei liity tapaukseen.

Kemiläinen Tuulia Toivas-Ahonen koki uskomattoman elämyksen lukiessaan iltapäivälehden nettiversiota.

“Otsikko kysyi: Oletko aina kuorinut perunasi väärin? Klikkasin uteliaisuuttani jutun auki ja hämmästys oli melkoinen, kun olinkin aina kuorinut perunani ihan oikeaoppisesti”, Toivas-Ahonen kertoo.

“Äiti aikoinaan opetti, miten kaikki kuoret saa perunasta tarkkaan pois.”

Mitenkään ainutkertainen tapaus tämä ei Toivas-Ahoselle ollut. Noin viikko tapauksen jälkeen hän sai lukea myös aina kastelleensa kukkansa oikein.

satiiriämpäri 2019

Paikallinen kansalaisopisto tarttui heti tilaisuuteen ja neuvotteli Toivas-Ahosen kanssa viiden luentosarjan perunankuorintakurssin, joka toteutetaan ensi keväänä. Myös televisio on tiedustellut Toivas-Ahoselta kiinnostusta omaan televisiosarjaan aiheesta, samoin eräs suuri kustannusyhtiö on ehdotellut kirjaa joulumarkkinoille, mutta Toivas-Ahonen ei kommentoi näitä huhuja mitenkään:

“Kun ei näistä oikein vielä ole lupa puhua”, hän sanoo vältellen.

Teksti: Hanne-Elena Harkola, Satiiriämpäri 2019 -kilpailija

Tämä teksti on mukana Satiiriämpäri 2019 -kirjoituskilpailussamme. Osallistu sinäkin!

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.