Press "Enter" to skip to content

Klikkiotsikot

Poliisioperaatio eduskunnassa – Mies yritti varastaa pullan

Tapaus sattui eduskuntatalon kansalaisinfon kahvilassa myöhään perjantai-iltapäivällä ja sillä oli mittava työllisyysvaikutus.

pulla on lautasella kahvilassa
Varkausyrityksen kohteeksi joutui kuvamme dallaspullan kaltainen leivonnainen.

Viisi ihmistä joutui paneutumaan asiaan reilun 15 minuutin ajan. Kahvilassa oli tapahtumahetkellä miehen lisäksi yksi asiakas. Eduskunta jatkoi toimintaansa normaalisti poliisioperaatiosta huolimatta.

“Ethän sä nyt pullaa voi ottaa, jos sä et maksa siitä”, paikalle kahden vartijan ja kahvilanhoitajan avuksi saapuneen poliisipartion toinen jäsen totesi miehelle.

Miehen mukaan hänellä ei ollut mukanaan käteistä eikä pankkikorttia, mutta hän kertoi pankkitilillään olevan 40 euroa.

Varkausyrityksen kohteeksi joutuneen pullan arvo oli 2,50 euroa. Näin ollen kyseessä oli näpistys, mutta otsikkomme varkaus-sana houkutellee enemmän lukijoita.

Uutissirkus ei seuraa tilanteen etenemistä hetki hetkeltä, sillä sekä poliisipartio, mies että vartijat ovat jo poistuneet paikalta ja kahvilanhoitaja laittanut tilan ovenkin lukkoon. Kansalaisinfon kahvilan toiminta päättyy kokonaan vuodenvaihteessa, mutta pullavarkausyrityksellä ei saamiemme tietojen mukaan ole tekemistä sulkemisen kanssa.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.