Press "Enter" to skip to content

Kehitystoiminta

Kellojen siirtelystä luovutaan – Suomi pysyvästi keskiaikaan

Jos Euroopan unionin kesäaikakäytännöstä luovutaan, kaikkein mieluisin vaihtoehto Suomelle olisi siirtyminen keskiaikaan.

kello näyttää melkein yhtä
Keskiaikaan siirryttäessä voidaan luopua paitsi kellojen siirtelystä myös itse kelloista.

Eniten keskiaikaan siirtymistä kannattavat perussuomalaisten, sinisten ja kristillisdemokraattien edustajat. Sinisten puheenjohtaja Sampo Terho kuitenkin korostaa, että siniset ei olisi siirtämässä Suomea niin keskiaikaan kuin perussuomalaiset.

Myös keskusta ja kokoomus ovat sitä enemmän keskiajan kannalla mitä lähemmäs eduskuntavaalit tulevat. Kokoomuksen tuorein ministeri Antti Häkkänen tehnyt jo useita kuukausia töitä esimerkiksi rangaistuskäytäntöjen siirtämisestä paremmin keskiaikaa vastaaviksi.

Lopullisesti Suomen siirtymisestä keskiaikaan päätetään ensi vuoden aikana. Päätös tehdään Twitterissä järjestettävällä huutoäänestyksellä.

Lue Uutissirkuksesta myös:
10.11.2016: USA siirtyy pysyvästi talviaikaan

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.