Press "Enter" to skip to content

Klikkiotsikot

Ahdistaako loman päättyminen?

Klikkaa tätä klikkiotsikkoa, jos haluat löytää kymmenen keinoa töihinpaluustressin vähentämiseksi.

mustapomppainen nainen kävelee harmaan taivaan alla talvisella rantabulevardilla
Jos ensimmäinen lomien jälkeinen työviikko tuntuu tahmealta, arkisia tunnelmia voi palauttaa mieleensä myös vanhoja valokuvia selailemalla.

1. Puhko renkaat työpaikan narsistin autosta.

2. Pidä kunnon taukoja. Asetu makaamaan työpisteesi päälle tai alle, jotta rentoudut ja pystyt nukahtamaan.

3. Haise mahdollisimman pahalta. Vältä suihkua ensimmäisinä viikkoina ja mieluusti seuraavaan kesälomaasi asti. Näin kasvokkain tapahtuvaan kommunikointiin ei kulu turhaa energiaa.

4. Ota yömyssy joka ilta. Ota monta. Näin varmistat unen laadun ja raikkaan hengityksen aamuksi.

5. Hyödynnä palaverit suunnittelemalla niiden aikana henkirikoksia.

6. Jos suunnittelet paloittelumurhaa, tarkista, voiko palasten vähäinen määrä lyhentää ensikertalaisen saamaa rangaistusta.

7. Teeskentele suhtautuvasi asioihin positiivisesti ja naura väärissä paikoissa. Opettele tekonauru EEHHEHE EEHHEHE, hullunnauru BUAAHAHAHAA tai rytmikäs sotilasnauru HAH, HAH, HAH. Harjoittele nauramista kännykkäsi kameran ääressä ainakin työmatkan aikana ja lounaalla.

8. Kerro työpaikan hississä tai kahvihuoneessa huono vitsi, oli siellä tuttuja tai ei, ja naura äänekkäästi tekonaurua, hullunnaurua tai rytmikästä sotilasnaurua.

9. Tee työpäivän päätyttyä ja seuraavan lomasikin aikana töitä, jotta työrutiinit eivät pääse katoamaan. Pyri katsomaan sähköposteja koko ajan. Vastaa työpuheluihin heti, jotta saat ne pois alta. Murehdi työasioita öisin, koska se on siihen parasta aikaa. Näin vältyt myös turhalta nukkumiselta.

10. Jos sinusta tuntuu, että olet vaipumaisillasi uneen, googlaa esille kaikki artikkelit, joissa käsitellään lomalta palaamista ja töiden aloittamista mahdollisimman negatiivisesti ja lue tekstit vuoteessasi itsellesi ääneen.

Teksti: Sirkku Selander, maakuntakirjeenvaihtaja

Lue Uutissirkuksesta myös:
4.8.2014: Nainen muisti salasanansa

Aiheesta maksumuurien takana:
HS 16.8.2017: Tutkimus: Negatiivisten tuntemusten ja tuulenpuuskien hyväksyminen on hyödyllisempää kuin niiden peittelyTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.